NoardWester
Image default
Banen en opleidingen

Behaal uw VCA examen voor de bouwsector

Wilt u aan de slag in de bouwsector? Dan heeft u het vast al bij veel vacatures gezien dat ze op zoek zijn naar een VCA gecertificeerde medewerker. Daarom is het verstandig om een VCA examen te halen. Dit doet u snel en eenvoudig in het examencentrum van NIKTA. U heeft de keuze uit 22 locaties verspreid over heel Nederland. Elke maand worden er zo’n vijftig examenmomenten georganiseerd. U doet dus gewoon een examen wanneer u dat wilt. Vervolgens krijgt u een werkdag na uw examen te horen of u geslaagd bent. Schrijf u snel in een geeft een boost aan uw carrière.

Leer bij over veiligheid en behaal uw VCA examen

Veiligheid is een belangrijk aspect bij werkzaamheden in de bouwsector. Heeft u een bedrijf en wilt u dat uw medewerkers goed op de hoogte zijn van de basisveiligheid? Dan doet u er goed aan om te investeren in een VCA cursus. Laat vervolgens een groepsexamen organiseren door NIKTA. Dit kan bij u op locatie of op een van onze 22 locaties. Hierbij komt deze specialist langs met laptops om het VCA examen af te leggen. Hierbij krijgt u een snel resultaat van de afgelegde examens en komt deze expert bij u langs voor een scherpe prijs. Ontdek snel de mogelijkheden.

Haal uw VCA examen met zelfstudie

Wilt u graag uw VCA examen halen, maar heeft u geen tijd om een cursus te volgen? Dan is het mogelijk om uw examen via zelfstudie te behalen. Dit doet u door een cursusboek basisveiligheid van NIKTA aan te schaffen. In het aanbod van deze specialist vindt u ook een cursus voor anderstaligen. Bent u klaar met studeren? Dan komt u langs op een van de vijftig momenten om uw VCA examen af te leggen. Hierbij krijgt u de volgende werkdag al de resultaten van het examen. Heeft u nog vragen over de cursus of het examen? Neem dan snel contact op met NIKTA.