NoardWester
Image default
Huishoudelijk

7 tips voor toilet inspiratie!

Kies je toilet stijl. Gaat het om een toilet in de badkamer? Of wil je juist dat toilet op zolder als extra toilet? Wil je voor een minimalistische look of juist een klassieke uitstraling? Dankzij het internet is inspiratie snel gevonden! Op verschillende websites vind je unieke ideeën, leuke foto’s en tips die helpen bij het ontwerpen van jouw droomtoilet. Met behulp van specifieke filters kan iedere wens worden vervuld. Je zoektocht naar toilet inspiratie begint op dit artikel. Lees hieronder 7 tips voor toilet inspiratie.

7 Tips voor toilet inspiratie:

Een toilet in de hal is een heel ander verhaal dan het toilet in de badkamer. Hier lees je verschillende voorbeelden van stijlen en inrichting van het toilet in de hal.

  1. Hout, hout en nog eens hout. Als je een echte fan bent van eikenhout is dit de perfecte manier om je wc in te richten. Je kunt het hout op de muren gebruiken. Daarnaast kun je de vloer juist weer een mooie donkere tegel geven.

  2. Mozaïektegeltjes zijn nog steeds een trend en je kunt er veel mooie combinaties mee maken. Blauw, zwart of gewoon wit. Kijk wat de mogelijkheden zijn op Huis Inrichten.

  3. De moderne terrazzo tegels zijn nog steeds goed te combineren. Doe je dit met een betonnen vloer of een aantal muren, dan creëer je een strakke stijl met een unieke touch.

  4. Hou je van figuurtjes? Dan is het patchwork patroontegel de perfecte match. Je creëert hier drukte, maar neutraliseer dit met een betonnen muur of vloer.

  5. Gestuukte muren in zwart of donkergrijs combineer je met een houten vloer. Het geeft een rustgevend en strakke uitstraling. Een paar spotjes in het plafond en je hebt een prachtige toilet.

  6. Om het makkelijk en goedkoop te maken, kun je natuurlijk ook behang gebruiken in de wc.

  7. Schilderen met krijtverf, het geeft een zachte en rustieke look. Combineer dit met een hardstenen vloer.