NoardWester
Image default
Dienstverlening

Altijd en overal werken via de cloud werkplek

In de trein naar kantoor opent uw werknemer haar laptop en begint te werken op haar cloud werkplek. Bij aankomst op kantoor start ze haar bedrijfs-pc op en werkt rustig verder met waar ze in de trein is gebleven. Ondertussen controleert haar assistent hetzelfde document op grammatica en taalfouten. Nog voor de lunch is het document, verbeterd en al, doorgestuurd naar uw klant. Uw IT personeel houdt zich ondertussen bezig met interessante automatiseringen voor uw processen omdat de managed service provider het onderhoud en beheer van de cloud werkplek op zich neemt. 

De cloud werkplek zorgt voor een betere werkflow

Een cloud werkplek, ook wel online werkplek, hosted desktop, digitale werkplek of een cloud desktop genoemd, wordt tegenwoordig meer en meer gebruikt in het bedrijfsleven. Bedrijven als Cloudiction zijn gespecialiseerd in het opzetten van deze online infrastructuur en helpen in het onderhoud en beheer via een managed service provider. De managed service provider zorgt dan op zijn beurt voor ruimte en tijd voor uw eigen ICT personeel om zich te richten op andere taken.

Niet meer in de file

Naast dat uw werknemers veel tijd verdoen door tijdens spitsuur naar kantoor te komen, zorgt het elke dag in de file staan ook voor flink veel stress. Zelfs als uw werknemer door op 6 uur ’s ochtends in de auto te gaan zitten het redt om tegen 9 uur op kantoor te zijn zal hij eerst even moeten bekomen voordat hij actief en efficiënt aan zijn werkdag kan beginnen. De werknemer die rustig zijn kinderen ’s ochtends bij de schoolpoort kan afzetten en vervolgens in zijn thuiskantoor aan de slag kan zal heel wat beter werk leveren. Niet alleen omdat hij niet veel tijd verdoet op de baan, maar ook omdat hij een gezondere levensstijl kan onderhouden.

Laat u ontzorgen door een specialist

De cloud werkplek is toegankelijk van elk apparaat dat met het internet verbonden kan worden. Dus ook de smartphone kan op locatie snel tevoorschijn getoverd worden om de klant van de laatste informatie en updates te voorzien. Onderhoud en beheer van digitale infrastructuren kan voor veel stress en extra werk zorgen bij uw IT personeel. Door de managed service provider als Cloudiction in te schakelen voor uw cloud werkplek hoeft u zich hier niet meer druk over te maken.