NoardWester
Image default
Particuliere dienstverlening

Met een georganiseerde indeling voor de besteklade vind je snel al het bestek

Wanneer je een keuken vol esthetiek hebt, dan wil je deze waarschijnlijk ook graag combineren met functionaliteit. Je hebt zoveel moeite en financiën gestoken in het vinden van de perfecte keukenmeubelstukken, dat je ook wilt dat de indeling van de lades en de kastjes optimaal is. Heb je bijvoorbeeld een lade met verschillende soorten olijfolie of dressing in mooie flessen en zoek je hier een handige indeling voor? Of wil je graag de besteklade categoriseren zodat je snel alles vindt wanneer je het nodig hebt? Wat voor situatie ook vraagt om een overzichtelijke lade indeling, bij Orgalux vind je de indeling die past bij het interieur van jouw keuken.

Verschillende mogelijkheden om de lades in te richten

In de webshop van Orgalux heb je keuze uit verschillende lade indelingen voor bijvoorbeeld de besteklade of een specerijenkastje. Ben je op zoek naar een lade indeling voor de besteklade? Bekijk dan zeker de ergonomische oplossingen zoals de Steel Sally/Stacey/Steffi en Wood Wandy/Waldo/Wilson. Deze lade indelingen voor de besteklade zijn geschikt voor gewoon bestek of voor het werkbestek. Het reguliere bestek bestaat uit messen, vorken en lepels. Het werkbestek zijn de besteksoorten die je gebruikt om te koken – denk aan spatels, scheplepels, grote messen en nog veel meer. Dankzij een handige lade indeling van Orgalux maak je een duidelijk onderscheid tussen het gewone bestek en het werkbestek, waardoor alles een vaste plaats krijgt. Op die manier hou je overzicht in de keuken zodat je ontspannen kookt en nieuwe gerechten uitprobeert.

Een handig bestelproces voor jouw nieuwe lade indeling

Wanneer je een lade indeling voor de specerijen-, flessen- of besteklade bij Orgalux bestelt, maak je gebruik van de veilige betaalomgeving. Je betaalt bijvoorbeeld met iDEAL, Bancontact, MasterCard of Visa. Je nieuwe producten worden gratis verzonden, zodat je ze binnen enkele werkdagen binnen hebt (mits op voorraad). Bevalt de lade indeling voor de besteklade toch niet? Dan mag je de indeling binnen 30 dagen retourneren. Mocht je er zelf niet aan uitkomen, dan staan de deskundige medewerkers van Orgalux je bij met raad en daad dankzij een advies op maat.