NoardWester
Image default
Dienstverlening

Catering inhuren in Ede of omgeving

Organiseert u binnenkort een gezellig treffen, zakelijke meeting of een formele bijeenkomst? Dan is het fijn om uw gezelschap te voorzien van een hapje en een drankje. Uiteraard van de hoogste kwaliteit, zodat iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Wat uw persoonlijke voorkeuren ook zijn, Catering Ede kan het voor u verzorgen.

 

Voor kleine en grote gezelschappen

Catering in Ede is mogelijk voor alle groepen, ongeacht samenstelling en ongeacht de grootte van de groep. Wilt u vijf, vijftig of misschien wel 500 personen laten genieten van de meest smakelijke gerechten tijdens uw feest of bijeenkomst? We staan volledig voor u klaar. Niets is ons te gek en uiteraard kunnen we ook de verdere culinaire aankleding voor u verzorgen. Denk hierbij onder meer aan de plaatsing van praktische warmhoudbakken en het nodige bestek, glaswerk en serviesgoed. Hiermee wordt uw etentje gegarandeerd een succes!

 

Diëten en andere voedingswensen

Vanzelfsprekend houdt Catering Ede volledig rekening met uw wensen en de wensen van uw gasten. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom mensen niet alles eten. Vanuit religieuze of medische overwegingen, vanwege allergieën of gewoon vanuit persoonlijke voorkeuren. Geef het ons eenvoudigweg door en we gaan ermee aan de slag. Zo kunnen we onder meer de heerlijkste vegetarische, veganistische of halal gerechten voor u bereiden. Gebruikmakend van de beste ingrediënten gaan we aan de slag om hoogwaardige maaltijden te creëren waar werkelijk iedereen van kan genieten.

 

We bedienen de hele regio

Of u nu op zoek bent naar een goede, betaalbare en betrouwbare cateraar in Ede of in één van de omliggende plaatsen, uw culinaire vakteam is altijd in de buurt. Van catering verzorgen in Harskamp, Amersfoort, Barneveld, Apeldoorn of Arnhem, alles is mogelijk. Wilt u meer weten over de opties en onze menu’s of wilt u zelf de heerlijkste gerechten samenstellen in overleg met onze enthousiaste gastronomen? Neem dan gewoon even contact op met Catering Ede en laat ons weten welke culinaire wensen we voor u in vervulling mogen brengen.