NoardWester
Image default
Gezondheid

De fysio in Bergeijk kent veel verschillende technieken

Fysiotherapie is belangrijk voor het herstel van het lichaam. Iedereen maakt wel eens een vervelende blessure of lichamelijke klacht mee die niet vanzelf wil herstellen. Dan kan je het beste een bezoekje aan de fysio brengen. Het kan soms lastig zijn om een afspraak bij de fysio te maken. Dit moest vroeger altijd via de dokter, dat hoeft nu niet meer. Bij de fysio in Bergeijk kun je gewoon direct een afspraak maken zonder een verwijzing van de dokter. Je kan er voor veel verschillende klachten naartoe en ze zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken. 

Het team

Fysiocare heeft 3 vestigingen waarvan er eentje in Bergeijk zit. De andere twee vestigingen zitten in Waalwijk en in Drunen. Woon je in de buurt van een van deze plekken? Maak dan snel een afspraak en kom er achter hoe fijn deze fysio is. Het team bestaat uit verschillende specialisten. Er zijn gespecialiseerde fysiotherapeuten, chiropractors, fitness begeleiders en voedingsdeskundigen. Zoals je ziet is het team gespecialiseerd in meer dan alleen fysiotherapie en is het belangrijkste dat je gezond bent. 

Fitness en voeding

Wil je op welke manier dan ook een betere leefstijl krijgen en wil je hier graag wat hulp bij? Dan ben je bij Fysiocare aan het juiste adres. Zoals ik net al zei hebben ze verschillende gespecialiseerde in het team zitten en kunnen zij je heel goed helpen met het behalen van je doel. Het is altijd belangrijk om aan je gezondheid te werken en dat vinden zij ook! Of het nu gaat om aankomen of afvallen, dat maakt voor hen niet uit. Er zijn verschillende leefstijl programma’s te volgen en de fitnessruimte in de praktijk is ook te gebruiken wanneer je een leefstijl programma volgt. Er zal altijd iemand aanwezig zijn die je kan helpen met verschillende oefeningen en samen kun je je kracht bij houden.