NoardWester
Image default
Dienstverlening

Je Solidus schoenen passen perfect als je ze laat aanmeten bij de specialist

Ga jij je Solidus schoenen laten aanmeten bij een specialist? Dan passen ze perfect. Geen last meer van tenen die tegen je schoenen aankomen of te veel speling in een te grote schoen. Dan kan je de hulp van Beterlopenwinkel goed gebruiken. De professionals meten nauwkeurig je voeten op en inventariseren eventuele voetklachten. Zo is naast de lengtemaat ook de breedtemaat van groot belang bij een schoen. Hoewel dit bij standaard schoenen van niet te kiezen is, zitten de exemplaren van Solidus als gegoten door de perfecte pasvorm. Zo kan je rekenen op een perfecte drukverdeling van je voeten, goede schokdemping en uiteraard een prachtig model.

Een groot loopcomfort dankzij Solidus schoenen

Je bent op zoek naar nieuwe schoenen, maar je vindt het wel belangrijk dat ze comfortabel zitten. Dan kies je voor Solidus schoenen van een professionele winkel. In de winter- en zomercollectie van Beterlopenwinkel vind je naast comfortabele ook gebruiksvriendelijke en modieuze schoenen. Op die manier combineer je het beste van alle werelden. Of je nu een dames- of herenschoen zoekt en of je nu liever klittenband of veters hebt, Solidus schoenen voldoen precies aan de eisen die jij in gedachten hebt. Wist jij dat Beterlopenwinkel zelfs de meest exclusieve en hippe printjes van Solidus schoenen in huis heeft? Wat dacht je van een lief bloemenmotiefje, een stoere slangenprint of klassieke witte schoenen die bij iedere gelegenheid passen. Wat voor schoenen van Solidus je ook zoekt, de schoenenspecialist heeft precies de exemplaren waar je al tijden naar zoekt.

Met Solidus schoenen gun je je voeten rust

Verzorg je voeten op de beste manier door Solidus schoenen te kopen. Dan weet je zeker dat je kiest voor kwaliteit. En een groot bijkomend voordeel is dat je nooit meer last hebt van zere tenen. Hoe dat kan? Doordat de ruimte bij de kleine teen in de schoen voorzien is van zacht materiaal, heb je nooit meer last van een drukkend gevoel. Iets dat wel het geval is bij standaard schoenen. Als je voor de schoenen van Solidus met stretch kiest, kan je rekenen op een perfecte hielaansluiting, een ruime keuze in breedtematen en een uitneembare voetenbedden. Alles om ervoor te zorgen dat je met een prettig gevoel de nodige kilometers kunt lopen.