NoardWester
Image default
Dienstverlening

Overzichtelijke wachtrij- en wachtkamerinformatie nodig? Met narrowcasting software kan het

Moet u wachten? Dan is het prettig om te weten hoe lang. Met wachtrij- en wachtkamerinformatie met narrowcasting software van InfoScreens schept u duidelijkheid. Toon op een beeldscherm hoeveel wachtenden er nog voor u zijn in de wachtkamer van het ziekenhuis of geef duidelijk aan wat de wachtrij van een attractie in een pretpark is. Combineer wachttijden met foto’s, video’s en weersverwachtingen en informeer op de manier waarop u dat voor ogen heeft. Schep duidelijkheid voor uw gasten, patiënten of klanten en laat op een digitale manier zien wat anderen van u kunnen verwachten. In welke sector u ook actief bent, met narrowcasting software gaat u altijd vooruit.

Narrowcasting software toepassen in de marketingwereld

Bedrijven kunnen tegenwoordig niet meer zonder marketing. Het is een manier om op te vallen en aan de buitenwereld te laten zien waar u mee bezig bent. Dankzij narrowcasting met de PADS4 software van InfoScreens, toont u eenvoudig de informatie op beeldschermen die u wilt delen. Of dat nu tekst is, of afbeeldingen en video’s zijn, u laat op een duidelijke manier zien dat u iets speciaals te bieden heeft. Van speciale aanbiedingen tot het menu van de dag en van kortingsacties tot een nieuwe collectie. Laat zien wat u wilt delen en zorg ervoor dat de consument uw producten en diensten wilt hebben.

Bewegwijzering in uw bedrijf aan de hand van narrowcasting software

Bent u wel eens te laat voor een afspraak gekomen omdat u de weg in een pand niet kon vinden. Dan bent u waarschijnlijk niet de enige. Wanneer een looproute niet duidelijk aangegeven staat, kan een gebouw soms veranderen in een lastig doolhof. Dat kan anders! Wanneer u kiest voor bewegwijzering aan de hand van narrowcasting software, zult u merken dat iedereen in een korte tijd de juiste zaal of kamer gevonden heeft. Geef met tekst of symbolen aan waar men moet zijn en ga voor een optimale doorstroming. Vind snel de weg op de luchthaven en ontdek op het beeldscherm bij welke gate u moet zijn. Of wat dacht u van calamiteiten, wanneer u in een noodsituatie aangeeft op welke manier de aanwezige personen het pand moeten verlaten. Hoe u narrowcasting software ook gebruikt, met de hulp van InfoScreens vindt u altijd de juiste weg.