NoardWester
Image default
Dienstverlening

Laat rug-, schouder- en nekklachten gericht behandelen bij deze fysiopraktijk in Den Bosch

Woont u in Den Bosch en heeft u (al een tijdje) last van rug-, schouder- en/of nekklachten? Kies dan voor de fysiotherapie van Fysiotherapie en Manuele Therapie Dirkse van den Heuvel in Den Bosch. Wanneer u met deze klachten rondloopt, beïnvloeden deze waarschijnlijk uw dagelijks leven aanzienlijk. Denkt u bijvoorbeeld aan een slechte concentratie op het werk, een overheersend gevoel van vermoeidheid en moeite met bewegen. In dit geval kunt u het beste zo snel mogelijk handelen en fysiotherapie in Den Bosch inschakelen om uw rug-, schouder- en/of nekklachten te laten behandelen. Fysiotherapie en Manuele Therapie Dirkse van den Heuvel is gespecialiseerd in dergelijke fysieke klachten en voert dan ook gerichte behandelmethodes uit. Zo is de kans het grootst dat u er snel van af bent!

Specialist in de behandeling van nekklachten in Den Bosch

Nekklachten kunnen verschillende oorzaken hebben. Een verkeerde houding is een van die oorzaken, die u in veel gevallen niet gemakkelijk zelf kunt achterhalen. Een fysiotherapeut kijkt daarom samen met u naar bepaalde houdingen die u uzelf kunt aanleren om pijn in de nek te verminderen en te voorkomen. Uiteraard kunnen nekklachten tevens heel veel andere oorzaken hebben. Denk bijvoorbeeld aan een incident of overbelasting. Wat de oorzaken ook zijn, dankzij de fysiotherapie van Fysiotherapie en Manuele Therapie Dirkse van den Heuvel in Den Bosch wordt het probleem deskundig aangepakt. Bovendien krijgt u nuttige adviezen mee naar huis, zodat u ook buiten de behandeling kunt werken aan een vermindering van uw klachten.

De vergoeding van uw behandeling

De behandelingen, zowel fysiotherapie als manuele therapie, van deze fysiopraktijk in Den Bosch worden zowel uit de basisverzekering als uit de aanvullende verzekeringen vergoed, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de kosten van de behandeling van uw nekklachten. Uiteraard blijft de vergoeding afhankelijk van de behandeling die nodig is. De fysiotherapeut van Fysiotherapie en Manuele Therapie Dirkse van den Heuvel informeert u hier graag over. Voor meer informatie kijkt u tevens op de website van deze praktijk.