NoardWester
Image default
Management

Small business ideas for teenagers

Zakelijk succes kan op elke leeftijd ontstaan, en je weet nooit wie het volgende grote idee bedenkt. Als je een ijverige tiener hebt met ondernemersgeest – of als ze gewoon wat extra geld willen verdienen volgens hun eigen schema – kan het starten van een eigen bedrijf het antwoord zijn. Laten we eens kijken naar een aantal zakelijke ideeën voor tieners die perfect zijn voor een eerste bedrijf.

 

Wat maakt een goed bedrijfsidee voor tieners?

Er zijn een paar criteria die het voor tieners iets makkelijker maken om een bedrijf op te starten en te runnen. Ze moeten immers werken rond een vol lesrooster en zullen waarschijnlijk over beperkte middelen beschikken – inclusief startkapitaal. Als je de volgende kleine bedrijfsideeën voor tieners evalueert, hou dan de volgende dingen in gedachten.

 

1. Thuis of gemakkelijk toegankelijk

Afhankelijk van de leeftijd van de tiener, kan vervoer een groot probleem zijn. Voor tieners die nog niet oud genoeg zijn om te rijden of het nog moeten leren, is een bedrijfje aan huis veel gemakkelijker.

 

2. Flexibele uren

Net als veel volwassenen die een bijbaantje nemen, hebben tieners een fulltime baan terwijl ze hun bedrijf opstarten. Hoewel school traditioneel niet als een “baan” wordt beschouwd, neemt het toch acht tot tien uur van elke weekdag in beslag, afhankelijk van hun buitenschoolse activiteiten. De beste bedrijfsideeën voor tieners hebben flexibele uren, zodat ze ook ’s avonds en in het weekend kunnen werken.

 

3. Lage financiële investering

Hoewel de meeste potentiële ondernemers een zo laag mogelijke financiële investering willen doen in hun nieuwe bedrijf, hebben de meeste tieners weinig spaargeld en minimale toegang tot externe financiering (vooral als je niet wilt dat de “bank van mama en papa” opdraait voor de kosten). Het kiezen van een bedrijfsidee voor tieners met een goedkope financiële investering is de sleutel tot succes. Hoe minder dingen nodig zijn om de zaak te runnen, hoe minder ze zullen moeten kopen voor ze kunnen beginnen.

 

Met de bovenstaande criteria in gedachten, laten we eens kijken naar 8 bedrijfsideeën voor tieners.

 

1. Academische leraar

Een gemakkelijk bedrijfsidee voor tieners is om een academische tutor te worden. Iedereen heeft unieke vaardigheden, dus of je nu goed bent in wiskunde, wetenschap, schrijven of lezen, je hebt de vaardigheden om iemand anders te onderwijzen die misschien worstelt met dat onderwerp. Een academische tutor kan ook helpen met test prep voor de SATs, ACTs, AP tests, of andere gestandaardiseerde tests.

 

2. Auto wassen

Iedereen houdt ervan als zijn auto er glanzend en nieuw uitziet, maar niet iedereen heeft de tijd om hem te wassen. Een autowasbedrijf is eenvoudig op te starten, alles wat je nodig hebt is een emmer, een zachte spons, ruitenreiniger en elleboog-vet om te poetsen. Dit kan een geweldig weekendbaantje zijn voor tieners.

 

3. Kinderopvang

Een beproefd en waar bedrijfsidee voor tieners is het runnen van een kinderopvang- of babysitbedrijf. In het weekend of zelfs doordeweeks na school, kun je buren of familie vrienden helpen door voor hun jonge kinderen te zorgen. Als je je wilt onderscheiden van de concurrentie, bieden veel gemeenschappen lokale klassen over kinderopvang en babysitten.

 

4. Dierenoppas of hondenuitlaatservice

Voor kinderen die van dieren houden, is er geen betere manier om tijd met dieren te krijgen en een bedrijf te starten dan door te gaan dierenoppassen of honden uitlaten. Beide bedrijven bieden ook flexibele uren en uw klanten zullen alle benodigdheden leveren die u nodig hebt, van riemen tot traktaties en meer.

 

5. Gazononderhoud bedrijf

Als een van de taken van uw tiener is het maaien van het gazon, ze hebben al de vaardigheden die nodig zijn voor deze business. Door hun diensten in de buurt aan te bieden, kunnen ze een lange klantenlijst aanleggen, en een bijzonder populaire periode voor een gazononderhoudsbedrijf is de zomer, wanneer je tiener veel vrije tijd heeft.

 

6. 6. Schoonmaken van het huis

Elk kind dat al eens heeft geholpen met huishoudelijke klusjes, kent waarschijnlijk al de vaardigheden die nodig zijn om een schoonmaakbedrijf te beginnen. Huiseigenaars in de buurt betalen een tiener waarschijnlijk graag om hen te helpen bij het afstoffen, dweilen en stofzuigen van hun huis.

 

7. Housesitting

Tijdens de zomer en de schoolvakanties maken veel gezinnen van de gelegenheid gebruik om te reizen. Terwijl ze weg zijn, hebben ze iemand nodig om bij het huis langs te gaan, de post te brengen, de planten water te geven en andere kleine dagelijkse taken uit te voeren. Het starten van een housesitting bedrijf kan een geweldige manier zijn voor tieners om wat extra geld te verdienen terwijl ze een behoefte vervullen in hun gemeenschap.

 

8. Boodschappen doen

Voor tieners die auto rijden is het een makkelijke manier om een bedrijfje op te zetten en geld te verdienen als je aanbiedt boodschappen te doen voor buren of vrienden. Dit bedrijf kan vooral nuttig zijn voor mensen die aan huis gebonden zijn of een beperkte mobiliteit hebben. Plus, dit business idee vereist geen gespecialiseerde vaardigheden en ze kunnen hun eigen uren bepalen.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/