NoardWester
Image default
Onderwijs

Schakel de hulp van een examenbureau

Uw studenten moeten natuurlijk regelmatig examens afleggen. Dat geldt sowieso voor Nederlands en Rekenen en voor MBO4 is ook Engels verplicht. Het goed regelen van examens is een heel gedoe. U moet een geschikte ruimte en surveillanten hebben. Deze ruimte moet er maar over zijn, naast de gewone lessen. En hetzelfde geldt voor personeel. Dit soort dingen kan een gerenommeerd examenbureau voor u regelen. Zo hoeft u zich nergens zorgen om te maken.

Geschikte examenlocaties in het hele land

Eureka Examens is hét bureau dat u kunt inschakelen voor het organiseren van MBO-examens. Dit examenbureau heeft geschikte locaties door het hele land. Zo is er altijd een geschikte locatie in de buurt. De locaties zijn voorzien van allerlei faciliteiten. De locaties zijn op allerlei momenten open, zodat leerlingen altijd examen kunnen doen, ook in de avonduren en in het weekend. Zo kunt u uw leerlingen alle kansen bieden en kunnen zij zich volledig ontwikkelen en ontplooien.

Eenvoudig digitaal toetsen

Steeds meer scholen kiezen voor digitaal toetsen. Zulke toetsen zijn zeer flexibel, en ook eenvoudig af te nemen en te controleren. Dit dankzij de veilige software van Eureka Examens. De toetsen kunnen bestaan uit verschillende soorten vragen, over allerlei onderwerpen. Er zijn nog veel meer voordelen van digitaal toetsen:

  • Veilig
  • Efficiënt
  • Betrouwbaar
  • Overzichtelijk

Vraag om meer informatie

Wanneer u Eureka Examens wilt inschakelen om de examens te organiseren voor uw studenten, kunt u eenvoudig contact zoeken via mail of telefoon. U krijgt dan ook meer informatie over de mogelijkheden voor digitaal toetsen. Zo kunt u op basis van deze informatie goede beslissingen nemen. Op deze manier kunnen uw leerlingen goed voorbereid worden op een eventuele vervolgstudie en op de rest van hun toekomst. Dit op een prettige en veilige manier voor alle partijen. Er zijn dus alleen maar voordelen aan het op deze manier afleggen van examens.