NoardWester
Image default
Bedrijven

Geef uw huis een vintage look met jaren 30 tegels

Sommige mensen houden van een modern huis, anderen hebben juist een voorkeur voor een klassiekere inrichting. Die laatste groep is vaak op zoek naar een vintage look voor de woning. Dit geeft namelijk een gezellige sfeer in uw huis. Een vintage stijl is nog het best te creëren met jaren 30 tegels. Deze klassieke tegels beschikken over een zeer gedetailleerd uiterlijk, met onder andere erg opvallende kleurencombinaties en een glimmende uitstraling. Zowel voor vloer- als muurtegels is deze stijl een echte aanrader.

Dé blinkvanger van uw huis

Dankzij hele heldere kleuren en een glimmende laklaag zijn jaren 30 tegels echte blikvangers in uw huis. Ze trekken automatisch de aandacht van uw gasten. De tegels zijn dan ook een belangrijk onderdeel van de stijl van het huis. Bij een woning met een authentieke inrichting horen natuurlijk bijpassende tegels aan de muren en vloeren. Bij Terre d’Azur vindt u schitterende klassieke tegels. De keuze is ruim want deze specialist biedt tegels in verschillende vormen, maten, kleuren en uitvoeringen. En mocht het door u gewenste ontwerp ontbreken, is er altijd een mogelijkheid om tegels geheel naar uw wensen te laten maken. Deze organisatie is bereid met de klant mee te denken en biedt maatwerk voor eenieder die op zoek is naar de mooiste jaren 30 tegels.

Vele mogelijkheden voor elke liefhebber van vintage

Voor iedere liefhebber van een wat klassiekere stijl, zijn de jaren 30 tegels van Terre d’Azur erg geschikt. Hun complete collectie is te vinden op hun website. Voor advies over het inrichten van uw interieur kunt u ook altijd bij hen terecht. Er zijn diverse mogelijkheden binnen de vintage stijl. Hoewel jaren 30 tegels vooral bekend staan om hun drukke uiterlijk, heeft deze organisatie ook wat rustigere tegeltjes in haar assortiment. De medewerkers geven een advies, maar uiteindelijk is de keus geheel aan u. Voor elke fan van authenticiteit is er wel iets te vinden bij Terre d’Azur.

https://terredazur.nl/