NoardWester
Image default
Particuliere dienstverlening

Narcose is een fijne oplossing tijdens uw behandeling bij de tandarts

Heeft u de laatste tijd last van wat problemen aan uw gebit? Heeft u bijvoorbeeld het idee dat u een gaatje, een ontsteking of een afgebroken tand of kies heeft? Dan is het noodzaak dat u snel een afspraak bij de tandarts maakt. Als u het echter spannend vindt om naar de tandarts te gaan, dan is het begrijpelijk dat u hier niet om staat te springen. Gelukkig is hier een oplossing voor, namelijk een behandeling onder narcose bij de tandarts. U wordt met behulp van narcose tijdens de behandeling in slaap gebracht, waardoor u niets merkt van wat de tandarts bij u doet. Woont u in Deventer en omstreken en zoekt u een tandarts die volledige narcose bij u kan uitvoeren? Ontdek dan eens wat Tandartsenpraktijk St. Jozef voor u kan betekenen.

Wat kunt u nu allemaal verwachten bij deze tandarts?

Tandartsenpraktijk St. Jozef in Deventer is een praktijk waar vele patiënten uit de buurt erg tevreden over zijn. Dat komt omdat zij persoonlijke aandacht aan de klant centraal stellen. Vooral voor angstige patiënten is dit erg prettig, omdat zij zo meer op hun gemak worden gesteld. U wordt dan ook zeer vriendelijk ontvangen door de assistente, die u vervolgens naar de behandelruimte brengt. De tandarts stelt u hierna erg gerust door uitgebreide uitleg te geven en te luisteren naar uw vragen. U wordt daarna door de tandarts onder volledige narcose gebracht, waarna de behandeling kan beginnen. Zit de behandeling erop? Dan kunt u rustig een uurtje bijkomen. Het is verplicht om u vervolgens op te laten halen door een naaste, omdat u 24 uur lang niet mag deelnemen aan het verkeer. Houd hier rekening mee als u de afspraak maakt.

Op welke dag komt u langs?

Zit u er al een tijdje tegenaan te hikken om een afspraak bij de tandarts te maken? Dat is vanaf nu verleden tijd. Een tandarts die volledige narcose aanbiedt in Deventer is namelijk dé oplossing voor u! Breng een bezoek aan de website, zoek de contactgegevens op en maak snel een afspraak. U kunt vaak heel erg snel terecht.