NoardWester
Image default
Particuliere dienstverlening

Last van spieren of gewrichten? Kies voor fysiotherapie in Roosendaal!

Merkt u dat u minder kracht heeft in bepaalde spieren? Kunt u sommige gewrichten niet goed meer bewegen? Of heeft u onlangs een blessure opgelopen tijdens het sporten? Dan is fysiotherapie bij Fysiotherapie de Molenbeek in Roosendaal een uitkomst voor u. Hier werken meerde fysiotherapeuten die allen hun eigen specialisatie hebben. Hoe zij te werk gaan? Een van de gediplomeerde fysiotherapeuten onderzoekt de oorzaak van uw klachten, waarna er een behandelplan wordt opgesteld en de behandelingen van start gaan. De therapeuten doen er alles aan om uw klachten te verminderen of zelfs te doen verdwijnen, zodat u uw dagelijks leven weer kunt oppakken.

Er zijn verschillende vormen van fysiotherapie bij praktijk in Roosendaal

Bij Fysiotherapie de Molenbeek in Roosendaal kunt u terecht voor meer dan alleen fysiotherapie. Iedere therapeut heeft namelijk zijn of haar eigen specialisatie. Zo bieden zij u ook behandelingen op het gebied van:

  • Manuele therapie
  • Oedeemtherapie
  • Easytaping
  • Medische trainingstherapie

Met deze veelzijdigheid aan behandelingen kunnen de fysiotherapeuten een diversiteit aan klachten behandelen. Loop niet langer rond met uw klachten, maar pak ze aan en start met behandelingen bij deze praktijk.

Wat kunt u verwachten van een eerste fysiotherapie behandeling in Roosendaal?

Als u klachten ervaart bij het bewegen van spieren of gewrichten, rekent u hier het liefst zo snel mogelijk mee af. Maar voordat u behandelingen ondergaat bij Fysiotherapie de Molenbeek in Roosendaal, bent u benieuwd hoe een eerste behandeling eruitziet. Dat leggen we u graag uit. Tijdens de eerste behandeling vindt er een intake plaats. U bespreekt met de therapeut uw klachten en wordt de oorzaak vastgesteld. Daarna stelt de therapeut een persoonlijk behandelplan op, wat uitvoerig met u besproken wordt. Na het maken van dit plan gaat u samen met de fysiotherapeut aan de slag om uw klachten aan te pakken. Neem gerust contact op om een afspraak te maken.