NoardWester
Image default
Vakantie

5 meest unieke dingen om te doen in Faial tijdens je volgende reis

Faial, ook wel bekend als het eiland Fayal, ligt op het Portugese eilandgedeelte van de Azoren. Het is een klein eiland maar vol rust. De totale bevolking van dit mini-eiland is 15038. Van de bevolking heb je het idee dat het een volledig schilderachtige rustige plek is die je kunt bezoeken als je eenmaal op de Azoren bent.

Als je van jouw tijd in Portugal wilt genieten moet je een auto huren. Autohuurbedrijven hebben veel auto’s in de aanbieding om zo optimaal van de reis te genieten. Er zijn veel autoverhuurbedrijven die goedkope autoverhuurdiensten aanbieden, lees hier meer. Vergelijk autoverhuurbedrijven zoals Thrifty, National, Alamo, Enterprise, Dollar, Keddy By Europcar, Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, InterRent, Payless, Firefly, Flizzr, Surprice, Goldcar, Rhodium en Autoclick.

Dingen die je kunt doen in Faial:

Je denkt misschien dat wat je kunt doen op dit kleine eiland, maar er zijn zoveel dingen waar je van kunt genieten. Je kunt dit kleine eiland verkennen omdat het een aantal echt mooie attracties heeft. De leuke activiteiten die je kunt uitvoeren. Hier is een lijst van wat je kunt doen als je eenmaal op het eiland Faial bent:

Zwemmen bij Praia

Wat dacht je ervan om eerst een duik te nemen in het zoete water van Praia en dan je ontdekkingsavontuur van Faial te beginnen. Dit kleine eiland heeft een prachtig strand dat je de allereerste dag moet bezoeken en je kunt er genieten van zandstranden.

Horta-stad en jachthaven

Horta is een kleine oude stad met veel historische kerken. Vooral in de zomer nemen jachten van over de hele wereld een pauze in Marine van hun vermoeiende zeilavonturen. Je kan beter een wandeling maken langs de havenbarrières. Deze barrières zijn bedekt met kleurrijke schilderijen.

Proef Gin en verken Peter Sports-café

Ben je in Faial maar heb je de gin nog niet geprobeerd? Nu is het tijd om een ​gin te pakken en het Peter Sports Café te bezoeken. Dit café illustreert de zeilmemorabilia, talloze vlaggen en de geschiedenis van deze plek.

Dit café is de ontmoetingsplaats voor alle zeilers als ze terug zijn van het zeilen. Je kunt een kijkje nemen op het houten paneel boven de bar en je zult er tonnen notities van de bezoekende zeelieden op vinden.

Het vergelijken van autoverhuur is belangrijk, want als u autoverhuur vergelijkt, krijgt u goede bedrijven tegen goede tarieven voor uw reis.

Commercieel aquarium

Ben je ooit eerder in een gigantisch aquarium geweest? Welnu, als je op dit eiland bent, draait alles om water en aqualeven. Het aquarium van Porta Pim is vrij beroemd. Als je deze plek bezoekt, leer je verschillende soorten kennen die onder de ondiepe wateren van de zee leven.

Misschien heb je helemaal geen zin om de plaats te bezoeken omdat dit aquarium er niet veel exclusiever uitziet, maar vraag om een ​bezoek aan het hele aquarium. Je gaat zoveel fascinerende feiten over het leven in zee leren.

Walvissen en dolfijnen spotten

Zoals je al weet, zijn dolfijnen en walvissen enkele van de vriendelijkste waterdieren. U kunt een walvis- en dolfijnenexcursie maken in de wateren van dit prachtige eiland. Je zult het geweldig vinden om de vriendelijke dolfijnen te zien dansen in het water.

Laatste woorden

Dus, wanneer u uw reis naar de Azoren plant. Omdat het zoveel attracties heeft die je graag zou willen ontdekken. De Azoren bestaan ​​uit prachtige en schilderachtige steden, het eiland Faial is er een van. Het is een vrij rustige plek.

https://www.autoportugal.nl/