NoardWester
Image default
Bedrijven

Een goede rijschool in Almere zorgt ervoor dat je slagingskans behoorlijk toeneemt!

Na het halen van je theorie-examen is het tijd om zo snel mogelijk rijlessen die voorbereiden op het halen van je praktijkexamen. Ben jij woonachtig in Almere en ben je op zoek naar rijlessen bij een goede rijschool waar je in een keer kan slagen? Schrijf dan nu in bij Rijschool BVO, de beste rijschool in Almere waar je wordt voorbereid op je praktijkexamen met een hoge slagingskans.

Waarom rijlessen volgen bij Rijschool BVO?

Rijschool BVO staat zes dagen in de week voor je klaar, zodat je gemakkelijk op welke dag het voor jou uitkomt een autorijles kan volgen. Het is altijd mogelijk om eerst een gratis proefles te volgen, voordat je een definitief besluit neemt over het volgen van autorijlessen bij BVO. Daarnaast krijg je advies voor het verbeteren van je rijvaardigheid door vriendelijke en ervaren instructeurs, die jou op weg helpen naar het praktijkexamen. Rijschool BVO beschikt ook over moderne lesauto’s waarin jij gemakkelijk je autorijlessen kan volgend.

Verschillende pakken om uit te kiezen voor het halen van je rijbewijs

Bij Rijschool BVO in Almere stel je samen met een instructeur samen wat voor pakket aan rijlessen je wilt nemen. Er worden drie verschillende pakketten aangeboden.

  • Een basispakket voor leerlingen vanaf 16,5 jaar. Met dit pakket krijg je 10 autorijlessen voor €399,- inclusief een vaste instructeur.

  • Een instappakket voor het behalen van zowel je theorie-examen als je praktijkexamen. Met dit pakket voor €1780,- krijg je 30 autorijlessen, een tussentijdse toets en een theoriecursus.

  • Een studentenpakket speciaal voor studenten. Ook met dit pakket krijg je 10 autorijlessen voor maar €395.

Bij elk pakket profiteer je van een gratis proefles en volg je je autorijlessen in een van de moderne auto’s van BVO.

Haal die rijbewijs maar binnen

Wil jij nou ook snel je rijbewijs halen, door in één te slagen voor je praktijkexamen? Meld je dan meteen aan bij Rijschool BVO in Almere om ook te profiteren van examengerichte autorijlessen, die jou helemaal gereed maken voor het behalen van jouw rijbewijs.