NoardWester
Image default
Vervoer en transport

Frankrijk is een mooi vakantie land

Op dit moment is het weer regenachtig, koud en grauw. Het is stormachtig voor de tijd van het jaar en er is kans op onweer en hagel. Als je dit hoort denk je waarschijnlijk nog niet aan de zomervakantie. Toch is het wel de tijd dat je hiermee bezig bent en er over na gaat denken. Je kan heel veel doen om de juiste vakantie voor je vinden. Als eerst moet je kijken waar je heen wilt. Welk land wordt het? Blijf je binnen Europa of ga je een ander continent bezoeken. Hiernaast moet je kijken wat je wilt. Ga je op een camping staan, naar een hotel of huur je een huisje? Je moet kijken welke faciliteiten je graag wilt. Wel of geen zwembad, hoe luxe moet het hotel zijn en nog veel meer dingen. In dit artikel ga ik vertellen over mijn persoonlijke favoriet. Ik heb het over een camping in Frankrijk. 

Het land van de baguettes, de Franse wijn, chocolade en de prachtige landschappen. In Frankrijk kan je alle kanten op. De landschappen zijn heel divers omdat het zo’n groot land is. Je hebt vlakke velden, hoge bergen, rustige- en wilde rivieren en dit gepaard met veel zon. Mijn persoonlijke voorkeur heeft een camping in Frankrijk. Als je hier voor kiest dan heb wordt je helemaal één met het landschap. Je wordt wakker met de heerlijke Franse lucht in je gezicht. Natuurlijk slaap je in een tent, maar hier gaat deze lekkere warme lucht zo door heen. 

De tent verplaatsen kan alleen lastig zijn. Het is vaak vrij groot en moeilijk om mee te nemen in de auto. De kans is groot dat je gebruik maakt van een kar. Wat hier lastig aan is, is dat je er niet vaak mee rijdt en dat dit de kans op ongelukken vergroot. Je moet ervoor zorgen dat je goed voorbereid bent zoals met bijvoorbeeld een achteruitrijcameras draadloos. Een achteruitrijcamera kopen kan makkelijk op het internet.

http://www.achteruitrijcamerawinkel.nl