NoardWester
Image default
Woning en Tuin

Stijl je ruimte met de juiste kleur houten jaloezie

Houten jaloezieën zijn een populair soort raambekleding . Houten jaloezieën passen vrijwel in elk interieur en zorgen voor een luxe, rustieke en natuurlijke look. Houten jaloezieën zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en uitstralingen. 

Zwarte houten jaloezieën 

Zwarte jaloezieën zorgen voor een stijlvolle en luxe uitstraling. Zwart is een dominante kleur die bij ieder andere kleur in je interieur te stijlen is. Dankzij de robuuste zwarte lamellen is deze raambekleding een echte sfeer maker. Met zwarte jaloezieën is de ruimte gemakkelijk te verduisteren. Wanneer je zwarte raamdecoratie hebt zal de ruimte voor het oog kleiner worden. Dit zorgt voor een knusse en intieme sfeer. Opvallende kleuren zullen dankzij de zwarte raambekleding meer opvallen in je interieur. Wil je rust in je interieur? Dan kan je zwart makkelijk combineren met lichtbruin, grijs en wit. Dit geef je interieur een luxe en moderne sfeer. 

Witte houten jaloezieën 

Witte houten jaloezieën zorgen voor een moderne en luxe uitstraling. De kleur wit is net als zwart met iedere andere kleur en inrichting te matchen. Zo zijn witte houten jaloezieën perfect voor een Scandinavisch en industrieel interieur. De kleur wit zorgt voor een lichte en frisse uitstraling. Witte houten jaloezieën laten de ruimte voor het oog ruimer lijken, wat ideaal is voor een kleine woonkamer of slaapkamer.

Bamboe jaloezieën 

Bamboe jaloezieën zijn anders vergeleken met witte en zwarte houten jaloezieën.  Bamboe jaloezieën zijn gemakt van bamboe, houten jaloezieën bestaan uit lindehout. Het grote verschil tussen deze twee houtsoorten is dat bamboe een stuk lichter en dunner is vergeleken met de houten jaloezieën. Door de dunnere lamellen zorgen bamboe jaloezieën voor een strakkere uitstraling. Bamboe heeft een warme kleur, wat zorgt voor een sfeervolle ruimte. Bamboe jaloezieën hebben een natuurlijke look en zijn makkelijk te combineren met andere houten producten in interieur.