NoardWester
Image default
Zorg

Welke zorgverzekering past bij mij?

Vraagt u zich weleens af of u wel de juiste zorgverzekering heeft afgesloten? Een zorgverzekering die een jaar geleden nog prima aansloot op uw zorgbehoeften, kan nu ineens niet meer voldoende zijn. Daarom is het goed om uzelf regelmatig de vraag te stellen: Welke zorgverzekering past bij mij?

Een standaard zorgverzekering biedt vaak niet precies de vergoedingen die u nodig heeft. Daarom is een zorgverzekering op maat een stuk prettiger. Bij Salland heeft u voldoende keuze uit verschillende aanvullende zorgverzekeringen en losse tandartsverzekeringen. Hiermee kunt u een zorgverzekering samenstellen waar u echt iets aan heeft.

Salland zorgpolis 2019

Salland is een regionale zorgverzekeraar die zich richt op diverse gemeenten in van Gelderland en Overijssel. Wij werken met een naturapolis, wat inhoudt dat u de zorg vergoed krijgt van alle zorgverleners waarmee wij een contract hebben. Dit is ruim 90 procent van de zorgaanbieders in de regio Salland, dus u heeft hierin een ruime keuze. Kiest u voor een zorgaanbieder waarmee wij geen afspraken hebben gemaakt? Dan krijgt u tot 90 procent van de kosten vergoed. Wilt u weten wat de kosten voor de zorgpolis 2019 zijn? Deze kunt u eenvoudig berekenen op de website van Salland.

Kiezen voor zorgverzekeraar Salland

Salland is er voor iedereen die in Gelderland of Overijssel woont. Als u kiest voor een zorgverzekering van Salland, dan kunt u rekenen op een goede verzekering tegen een scherpe premie. Salland is niet gericht op het maken van winst, maar wel op het verbeteren van de zorgkwaliteit. Daarnaast kunt u bij ons terecht met al uw vragen over uw zorgverzekering. Wij staan graag voor u klaar met advies en kunnen u helpen met het vinden van de juiste zorgverlener dicht bij huis. Wilt u overstappen naar een zorgverzekering van Salland? Neem dan contact op!

https://www.salland.nl