NoardWester
Image default
Auto’s en Motoren

De dagcursus autotheorie van 123-theorie werkt uitstekend

Je hoort het steeds vaker en misschien heb jij wel vrienden, kennissen of familieleden die jou er al op gewezen hebben: de eendaagse auto en motor theoriecursussen van 123-theorie. Tijdens de theoriecursus word je op de best mogelijke manier klaargemaakt voor het CBR theorie examen. Hoe onze spoedcursus precies in elkaar steekt en waarom het zo’n goed idee is om deze bij ons te komen volgen vertellen we je graag.

Om te beginnen met iets zeer positiefs: op elk moment van de dag, of nacht natuurlijk, kun je je voor één van onze theoriecursussen inschrijven. Het maakt niet uit waar je bent, inschrijven kan namelijk eenvoudig via je telefoon, tablet, pc of laptop. Je surft naar onze gebruiksvriendelijke website, 123-theorie.nl, zoekt jouw passende locatie en vindt daar vervolgens een datum bij die in jouw agenda past. Kies jij voor de motortheorie Amsterdam of Den Bosch, de autotheorie Leiden of Alkmaar of een totaal andere locatie? Handig om te weten: onze cursusdag start vroeg in de ochtend om 07u, het is dus wel zo slim als je die dag ervoor niet al te late plannen in je agenda hebt staan. De theorieles duurt tot een uurtje of 13.30/14u. Hierna ga je naar het CBR voor het theorie examen. Boek dus echt het grootste gedeelte van de dag vrij, in de avond kan je wel leuke plannen maken of feesten. Van jouw inschrijving ontvang je meteen een bevestiging per mail van ons. Je cursusdag staat vast en kan je meteen in je agenda zetten.

Een mail als reminder

Enkele dagen voordat jouw cursusdag van start gaat ontvang je nog een mail van ons. Om jou weer even te attenderen op het feit dat we je binnen een paar dagen verwachten en om jou wat oefeningen te geven waarmee je je alvast wat kunt voorbereiden op de cursusdag. Dit is geen must trouwens, de meeste cursisten vinden het overigens wel fijn om alvast een tikkeltje voor te kunnen bereiden. Vind jij het wel makkelijk om de examenregistratie bij het CBR uit te besteden? Snappen we! Het theorie examen aanvragen kan je met alle vertrouwen aan ons overlaten.

Ben je enthousiast geworden van ons verhaal? Leuk! Gezellig dat we je binnenkort bij één van onze trainingslocaties gaan zien.

https://www.123-theorie.nl/