NoardWester
Image default
Auto’s en Motoren

Kever onderdelen bestellen

Doe je niets liever dan old timers opknappen en heb je een voorliefde voor klassieke Volkswagens? Dan is Paruzzi de plek waar je terecht kunt voor het bestellen van goede onderdelen. Bij ons vind je een zeer uitgebreid assortiment aan onderdelen voor diverse VW modellen. Of het nu gaat om onderdelen voor een VW bus of Kever onderdelen. De kans is groot dat je bij Paruzzi precies vindt wat je nodig hebt. Als Volkswagen liefhebbers weten wij hoe belangrijk het is om onderdelen te hebben van goede kwaliteit. Hier kun je dan ook altijd op rekenen bij Paruzzi.

VW specialist Paruzzi

Bij Paruzzi kun je terecht voor zowel nieuwe als gebruikte Volkswagen onderdelen. Ook gereviseerde motoren vind je in ons assortiment. Naast onderdelen van zo’n 250 verschillende merken, hebben we ook originele onderdelen. En ben je op zoek naar mooie accessoires om je Kever mee op te leuken? Ook dan is Paruzzi waar je moet zijn. Bij ons vind je de kers op de taart die jouw Kever helemaal afmaakt. Als je informatie nodig hebt over het bevestigen van bepaalde onderdelen, dan kun je dit vinden op onze website. Daarnaast hebben we een mooie catalogus, waarin alle onderdelen weergegeven zijn. Ook het Paruzzi magazine is de moeite waard voor de echte liefhebber.

Revisie motoren

In 1998 zijn we bij Paruzzi begonnen met het bouwen van revisie motoren. Inmiddels hebben we hiermee de nodige ervaring opgedaan. Hierdoor weten we precies aan welke kwaliteitseisen een goede revisie motor moet voldoen. Wij verkopen dan ook alleen revisie motoren die wij zelf gemaakt hebben. Zo kun je er zeker van zijn dat de motor optimaal werkt en weer een poosje mee gaat. Heb je vragen over onze onderdelen, of kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan gerust contact met ons op.

https://www.paruzzi.com/nl