NoardWester
Image default
Auto’s en Motoren

Wil jij rijles bij rijschool Utrecht?

Wil jij gaan rijlessen in Utrecht (of omgeving)? Dan ben je bij Rijschool Troy Utrecht op het  juiste adres. Met onze unieke lesmethodes en scherpe tarieven helpen wij je eenvoudig en snel op weg naar het behalen van jouw rijbewijs.

Zoals elke leerling ben je op zoek naar de rijschool Utrecht  die jou de beste rijlessen kan geven tegen de laagste prijs, maar je wilt ook op een leuke manier in een mooie auto les krijgen.

Bij Rijschool Troy Utrecht  kunnen wij jou al deze dingen bieden en nog veel meer voor de laagste prijs. Bij ons krijg je de persoonlijke aandacht en hulp die je nodig hebt om met het minst aantal lessen je rijbewijs te kunnen behalen en veilig de weg op te kunnen. Omdat iedereen verschillend is passen wij de manier van lesgeven op elke leerling apart aan zodat je het volle rendement uit elke les kunt halen.

Schrijf je snel in een voor een (gratis) proefles. Een proefles is volledig gratis en natuurlijk het juiste moment om kennis te maken met onze unieke lesmethodes en om onze instructeur te leren kennen.

Tarieven Troyl Utrecht

Rijlessen Utrecht doe je altijd tegen een scherp concurrerend tarief. Een losse les kost bij ons (momenteel) maar €35 euro. Ook is het mogelijk om bij Rijschool Leiden Utrecht  een All-In Pakket af te nemen met een All-in pakket ben je heel voordelig gegarandeerd van een x aantal rijlessen, tussentijdse toets en praktijkexamen. Bekijk onze tarieven pagina voor meer informatie.

Meer informatie over Troy autorijschool Utrecht

Wil je meer informatie over Rijlessen bij Rijschool Utrecht  of wil je bijvoorbeeld meer weten over onze werkwijze? Wij staan je graag te woord, wij zijn telefonisch en per email bereikbaar via onderstaande contact gegevens.

www.rijschool-troy.nl /030:8080317

http://www.rijschooltroy.nl