NoardWester
Image default
Dienstverlening

Zekerheid over uw bagage bij uw emigratie naar Bonaire

Als u uw emigratie naar Bonaire gaat plannen dan wilt u natuurlijk zekerheid over het transport van uw persoonlijke spullen. Misschien wilt u niet alles meenemen, maar persoonlijke eigendommen moeten natuurlijk wel mee. Voor meubels die u in Nederland wilt laten kunt u opslag regelen. Als u gaat emigreren naar Curaçao of Bonaire of een ander Caribisch eiland dan is het belangrijk dat u op tijd een transporteur voor uw spullen inschakelt. Zo voorkomt u vertraging. Niets is zo vervelend dan op uw nieuwe plek te zitten en te moeten wachten tot uw eigendommen arriveren. Transport gaat in de regel per boot en is dus geruime tijd onderweg.

Veilig transport van uw spullen heeft topprioriteit

Als u kiest voor Carib Intertrans voor het verschepen van uw spullen dan kunt u rekenen op uitstekende service. Zij regelen alles met uw bagage als u gaat emigreren naar Curaçao. Ook voor een emigratie naar Bonaire of Aruba kunt u rekenen op hun uitstekende service en ervaring. Er worden duidelijke afspraken gemaakt over wat er mee moet en wanneer de vracht ter plaatse moet zijn. In verband met het reserveren van ruimte op een schip is het belangrijk dat u ruim van tevoren uw plannen kenbaar maakt. Zodoende kan ook de goedkoopste oplossing worden gezocht om de kosten voor het transport zo laag mogelijk te houden.

Meer weten over transport van uw spullen naar de Cariben?

Wilt u uw emigratie naar Bonaire goed regelen? Kijk dan op de website van Carib Intertrans voor meer informatie over het verschepen van uw eigendommen. Ook als u gaat emigreren naar Curaçao kunnen zij u uitstekend van dienst zijn. Uw kostbare spullen zijn altijd in goede handen. Het transport wordt altijd verzekerd, zodat u schadeloos wordt gesteld als er toch iets mis mocht gaan. Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u altijd contact opnemen, eveneens voor het stellen van vragen.