NoardWester
Image default
Gezondheid

Wat is haptotheraphie volgens jou?

Haptonomie is een vorm van behandeling waar het ook vooral draait om je geest, je gevoelens en de relatie met je gevoelens tot je lichaam. Hierbij draait het om de relatie tussen gevoelens en lichaam bijvoorbeeld buikpuin bij angst, hoofdpijn bij spanning of maagpijn bij vervelende momenten. Haptotheraphie in Haarlem leert om naar die gevoelens te luisteren.

 

Wat gebeurt er tijdens een behandeling?

 Haptonomie in Haarlem richt zich in het bijzonder op de bewustwording van deze gevoelens en gevoel te krijgen voor onze fysieke reacties. In de praktijk luister je daar vaak niet naar en redeneer je eerder op verstand dan op gevoel. Haptonomie behandeling in Haarlem kan daar verandering in brengen. Met een haptonomie behandeling in Haarlem wordt geprobeerd om opnieuw in contact te komen met je gevoel. E wordt getracht om meer balans te maken met gevoel en verstand. In de huidige maatschappij wordt steeds meer geleefd vanuit het denken en het verstand, gevoel en luisteren naar het lichaam wordt onbelangrijker.  Maar dat is bij de behandelingen haptotheraphie in Haarlem niet het geval. Hier wordt echt geluisterd naar wat je lichaam zegt, want immers zonder echt goed te voelen kun je niet goed ervaren wat goed of slecht is voor je lichaam. Haptotherahie in Haarlem geeft hier de ruime aan

Maak een eerste afspraak

Ben je benieuwd wat een behandeling voor jou kan betekenen? Je kunt dan een kijkje nemen op de website of bellen voor een geheel vrijblijvende afspraak. Tijdens deze afspraak kijken we naar de klachten en hoe het gaat met jou lichaam. Bij haptotheraphie in Haarlem kijken we wat jouw lichaam te vertellen heeft en of dat in balans is. Na deze eerste afspraak mag je zelf aangeven of je met de behandelingen haptotheraphie verder wilt of dat het toch niks voor jou is. Mocht het bij je passen kun je gelijk een vervolgafspraak inplannen.