NoardWester
Image default
Groothandel

Hoogwaardig zaagsel kopen in de gewenste hoeveelheid doet u bij de specialist

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u een grote hoeveelheid zaagsel kunt kopen? Neem dan contact op met Gedzio Trading. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het verwerken en verpakken van dierenvoeders en bodembedekking. Als u dus zaagsel wenst te kopen om de vloeren van uw stal te bedekken, vindt u bij Gedizo exact wat u zoekt. Al het zaagsel dat door deze specialist wordt verkocht wordt bovendien dubbel gezeefd en stofvrij verpakt. Het zaagsel is dus ook geschikt voor stallen met dieren die allergisch zijn voor stof. Bij deze groothandel vindt u verpakkingen vanaf 20 kg tot grote volumes. Het zaagsel dat u gaat kopen, wordt bovendien bij u geleverd. Handig, nietwaar?

Zaagsel kopen kan online of telefonisch

Als u zaagsel wilt kopen bij de specialist Gedizo Trading heeft u twee opties. U kunt de gewenste hoeveelheid zaagsel in enkele klikken online bestellen in de webshop. U kunt dit echter ook telefonisch doen. Dat is zeker handig als u graag advies ontvangt over de juiste hoeveelheid om uw stal volledig te bedekken. Ook als u nog andere vragen heeft, is het eenvoudiger om telefonisch zaagsel te kopen. Wist u trouwens dat Gedizo Trading zaagsel en andere producten niet enkel levert in Nederland? Ook in andere Europese landen, zoals België, Italië, Frankrijk en Duitsland, worden de hoogwaardige producten van deze specialist geleverd.

Zaagsel, dierenvoeders en meer kunt u kopen bij de expert

Gedizo Trading is niet enkel de specialist waar u hoogwaardig zaagsel kunt kopen voor bodembedekking in uw stal. Het bedrijf heeft namelijk een uitgebreid assortiment producten. Zo begon het bedrijf in de jaren 90 al met het verpakken en verkopen van snijmaïs in Europa en daarbuiten. Dankzij de uitstekende kwaliteitscontroles en de luchtdichte verpakking koopt u er enkel het beste voer voor uw dieren. Hetzij in grote of kleine hoeveelheid. Ook ander dierenvoer vindt u hier. Denk daarbij aan kippenlucerne en ijzerarm gehakseld stro voor witvleeskalveren. Al wat u nodig heeft voor de stallen in uw boerderij vindt u dus bij deze expert.