NoardWester
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een AOV online afsluiten bij arbeidsongeschiktheid

Een AOV online afsluiten doet u als ondernemer heel eenvoudig bij VEZA Verzekeringen. Als ondernemer heeft u te maken met onkosten voor uw bedrijf of onderneming en wilt u niet onnodig veel betalen voor een verzekering voor arbeidsongeschiktheid. Toch is het verstandig om een dergelijke verzekering af te sluiten, voor het geval u door ziekte of andere redenen niet meer in staat bent om te werken. Uw financiële vangnet dient dan toereikend genoeg te zijn om een dergelijke periode te overbruggen.

Een AOV online afsluiten is een verstandige keuze

U weet immers nooit hoe lang een situatie van arbeidsongeschiktheid gaat duren en de onkosten zullen gewoon doorlopen, niet alleen voor uw onderneming, maar ook met betrekking tot privéuitgaven. Wellicht bent u enkel een paar maanden uit de roulatie en kunt u deze periode van arbeidsongeschiktheid perfect opvangen met geld dat u hiervoor heeft weggezet. Echter kan het ook zijn dat u voor langere tijd of volledig arbeidsongeschikt wordt verklaard en dan zult u ook in uw eigen onkosten moeten kunnen voorzien. Een AOV online afsluiten is dan een goede keuze, omdat de verzekering u zal uitbetalen wanneer dat noodzakelijk is. Ook voor langere tijd kunt u zo rekenen op voldoende inkomsten om al uw onkosten mee te betalen.

Voordeel behalen met een AOV

Met de handige AOV Zelf Afsluiten-tool van VEZA Verzekeringen kunt u heel eenvoudig zelf online bepalen welke AOV past in voor uw situatie. U bepaalt zelf uw premie door de juiste uitkeringsduur te bepalen. Een complete dekking kan eenvoudig worden ingesteld voor beroepsarbeidsongeschiktheid, waarbij de verzekering volledig op maat wordt opgesteld. U heeft zo geen adviseur nodig en bespaart op deze kosten. Veel voordelen zijn zo te behalen met het online afsluiten van een AOV bij VEZA Verzekeringen. Dit betekent een flinke besparing op advies-, bemiddelings- en afsluitkosten en een gunstige premie voor uw AOV verzekering. Een uitstekende optie voor zowel ondernemers als particulieren die graag verzekerd willen zijn tegen arbeidsongeschiktheid.

https://www.vezaverzekeringen.nl/