NoardWester
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een betrouwbaar bedrijf voor vertrouwde objectbeveiliging

Objectbeveiliging is een onmisbare dienst. Uw bedrijf moet immers ook ’s avonds en ’s nachts worden beschermd. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een leegstand pand of een pand waar volop in gewerkt wordt. De taken van een objectbeveiliger kunnen dan ook zeer uiteenlopend zijn. Als een beveiliger uw pand tijdens kantoortijden beveiligt, is er natuurlijk ook contact met uw medewerkers. Het is dan fijn als de beveiliger goed past in uw bedrijfscultuur. Een betrouwbaar beveiligingsbedrijf in Flevoland is Safety Guard. Als u kiest voor objectbeveiliging van dit bedrijf wordt er niet zomaar een beveiliger bij u geplaatst. Er wordt in een persoonlijk gesprek besproken welke wensen u heeft voor een beveiliger en wat voor persoon het beste past binnen uw bedrijf.

Safety Guard is er voor meer dan alleen beveiliging

In een bedrijf zijn er diverse werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Zo heeft u iemand nodig om gasten te ontvangen, moet er worden schoongemaakt en moet er altijd een bhv-er in het pand aanwezig zijn. Het zou fijn zijn als deze diensten gecombineerd kunnen worden en met Safety Guard is dat het geval. De beveiliger die zorgt voor uw objectbeveiliging, kan daarnaast diverse andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Dit kunnen zaken als groenvoorziening zijn, maar ook het oplossen van storingen met elektriciteit in het pand. Door dit te combineren, bespaart u als ondernemer veel geld en hoeft u hiervoor slechts één persoon in te huren.

Een totaalaanbod van beveiligingsdiensten

Bij dit bedrijf uit Lelystad kunt u niet alleen terecht voor objectbeveiliging. Ook voor diverse andere beveiligingsdiensten bent u hier aan het juiste adres. Organiseert u een groot evenement? Ook hiervoor is Safety Guard uw betrouwbare partner op het gebied van beveiliging. Daarnaast kunnen zij surveillancediensten en alarmopvolging voor uw organisatie uitvoeren. Bouwterreinen kunnen al snel het slachtoffer van vandalisme of diefstal worden. Daarom kunt u bij Safety Guard ook terecht voor een bouwbeveiliger. Bij Safety Guard vindt u de beveiliger die u zoekt.

https://safetyguard.nl/