NoardWester
Image default
Zakelijke dienstverlening

Koelcel huren? Koude drankjes en hapjes gegarandeerd!

Wanneer u zelf niet over voldoende koelcapaciteit beschikt, kan een koelcel of koelcontainer huren de oplossing zijn waar u naar op zoek bent. Het organiseren van een feest of evenement kan soms de benodigde stress met zich meebrengen. U dient met allerlei zaken rekening te houden en moet daarnaast wellicht ook inkopen doen. De juiste mensen moeten worden uitgenodigd en misschien ben u ook nog van plan om een koud buffet en andere lekkere hapjes te bestellen. Het laatste wat u dan wilt tijdens uw feest of evenement is lauwe drankjes serveren en salades die u weg kunt gooien vanwege gebrek aan koelcapaciteit en de hoge temperaturen buiten. Door een koelcel of koelcontainer te huren hoeft u niet meer bang te zijn voor ruimtegebrek. Met de verschillende afmetingsmogelijkheden is er altijd voldoende koelcapaciteit om al uw etens- en drinkenswaren gekoeld te houden. Het serveren van koude drankjes en hapjes is met deze oplossing dan ook gegarandeerd!

Voor welke koelcel kiest u?

Welke koelcel u het beste kunt huren is afhankelijk van een aantal zaken. Zo dient er gekeken te worden naar het aantal gasten dat u verwacht en is het belangrijk te achterhalen hoeveel ruimte er beschikbaar is om de koelcel te plaatsen. Is er daarnaast ook nog sprake van etenswaren die koel dienen te blijven of gaat het alleen om drankjes? Wanneer het voornamelijk om het koelen van drank gaat, is een koelcel huren met een lengte van 2,4 meter ruim voldoende. Voor deze formaten is tevens geen krachtstroom nodig wat het koelen zeer gebruiksvriendelijk maakt. Verwacht u een grote groep mensen en dienen er tevens verschillende gangen etenswaren gekoeld te worden? In dat geval kunt u beter voor een langere koelcel van vier meter kiezen.

De koeloplossingen van Douven Verhuur

Kiest u voor Douven Verhuur uit Weert, dan vindt u voor elk evenement, partijtje of feest gegarandeerd de geschikte koeloplossing. Of u nu een koelcel, koelaanhanger of koelcontainer huren wilt, dit verhuurbedrijf beschikt over alle mogelijkheden in verschillende maatuitvoeringen. Wanneer u koude drankjes en frisse hapjes kunt serveren, is er al een uitstekende basis voor een geslaagd evenement!