NoardWester
Image default
Banen en opleidingen

Altijd al pedicure willen worden, maar de stap nooit gezet?

Nou dan wordt het tijd dat je die stap nu wel zet, en kiest voor een leuke pedicure opleiding . In 10 maanden tijd kun je alle fijne kneepjes van dit vak leren . Van nagels knippen, eelt snijden, kloven behandelen, likdoorns verwijderen, ingroeiende nagels behandelen, mycose nagels behandelen. Én hoe zet je jouw eigen praktijk op. Kortom pedicure is een dankbaar en veelzijdig beroep.Pedicure is een dankbaar en veelzijdig beroep.Als Pedicure specialist doe je alles om de voet in een uitstekende conditie te brengen én te houden en geeft adviezen voor goed schoeisel. Daarnaast behandelt de Pedicure alle aan de voet voorkomende klachten, zoals eeltplekken, likdoorns, ingroeiende nagels en traumanagels. De Pedicure heeft vaak de eerste signaalfunctie bij bijvoorbeeld standafwijkingen van de voet en aandoeningen aan de huid.

Wat leer je allemaal tijdens de Pedicure opleiding?

Tijdens de opleiding leer je ook welke klachten je als Pedicure zelf mag behandelen en wanneer je in de zorgketen moet doorverwijzen. Als Pedicure kun je het beroep op vele manieren uitoefenen.Je kunt een eigen praktijk aan huis beginnen . Je kunt  ambulant, bij cliënten thuis zijn . Je kunt  in combinatie met het beroep schoonheidsspecialiste werken . Je kunt ook bij bedrijven, waaraan een pedicuresalon is verbonden, zoals schoenenzaken of schoonheidssalons.Je kunt als assistent bij een zelfstandig Pedicure en je zou ook als Pedicure in ziekenhuizen of psychiatrische inrichtingen. Kortom met deze Pedicure opleiding kun je alle kanten op.

Wilt je meer over deze Pedicure opleiding weten?

Neem vrijblijvend contact op. Los van de website kunt u mailen , bellen of andere manieren contact met ons opnemen . Wij zorgen er voor dat u voorzien wordt van alle nodige informatie en geven u ook de juiste begeleiding wat deze Pedicure opleiding betreft natuurlijk . Het ligt ook in de bedoeling dat je goed ingelicht bent voor je mee van start gaat natuurlijk .