NoardWester
Image default
Banen en opleidingen

Een persoonlijke consultant bij het uitzendbureau in Etten-Leur

Je bent op zoek naar jouw eerste baan. Of je wilt je verder ontwikkelen in je carrière. Wellicht denk je dat je niet genoeg uitdaging hebt bij je huidige baan of je merkt dat de bedrijfscultuur niet bij jouw persoonlijkheid past. Wat je situatie ook is, het team van het uitzendbureau Etten-Leur is er voor jou. Aan de westkant van de Etten-Leur ligt Vosdonk. Dit is een enorm industrieterrein met zo’n 350 bedrijven. Op bedrijventerrein Trivium staan fraaie kantoorgebouwen die onder meer bedrijven huisvesten in de financiële dienstverlening, de evenementenindustrie en de advocatuur. Of je nu werk zoekt in de logistiek, bouwnijverheid of metaalnijverheid, Etten-Leur biedt baankansen in vele sectoren. Maar er is meer bedrijvigheid in Etten-Leur!

Motivatie en capaciteiten staan centraal bij het uitzendbureau in Etten-Leur

Het team van Raaak Personeel kijkt niet allen naar je cv. Motivatie en capaciteiten vinden ze net zo belangrijk. Dit uitzendbureau leert je graag kennen in een persoonlijk gesprek om zo te kijken welk soort werk het best bij jouw wensen en persoonlijkheid past. Heb je niet de juiste opleiding? Ze vertellen je alles over opleidingen, cursussen en loopbaantrajecten en ze doen ons uiterste best om je aan die nieuwe baan te helpen. Kom jij binnenkort een keer langs bij dit uitzendbureau in Etten-Leur? Je consultant vertelt daarna snel, eerlijk en helder wat je mogelijkheden zijn. Je bent altijd welkom.

Het uitzendbureau in Etten-Leur helpt je aan een nieuwe baan

Zoek jij een baan in de omgeving van Etten-Leur? In dat geval weet Raaak Personeel waar de baankansen liggen. Je persoonlijke consultant, luistert met oprechte interesse naar je verhaal. De persoonlijkheidstest van MatchQ t.w.v. 150 EUR toont je capaciteiten. En Raaak Personeel kent als uitzendbureau de werkgevers in Etten-Leur en omstreken. Je bent van maandag tot en met vrijdag van harte welkom. Voel je vooral welkom om bij dit uitzendbureau binnen te stappen! En met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!