NoardWester
Image default
Banen en opleidingen

Voor werkgevers én werknemers is arbeidsbemiddeling de uitkomst

Bent u werkzoekend en wilt het nog niet vlotten met de sollicitaties? Vindt u bijvoorbeeld niet de vacature die bij uw profiel past of bent u écht op zoek naar een bedrijf dat een verlengde is van uw eigen karakter? Dan is arbeidsbemiddeling van Scope People uit Alblasserdam de uitkomst; zij zijn namelijk bekend met vrijwel alle bedrijven in Zuid-Holland én daarbuiten. Op deze manier wordt er dus altijd een perfecte match voor u gevonden! De bemiddelaars van die bureau hebben een ABU-, ISO- en NEN-certificatie en werken dus integer volgens de geldende richtlijnen.

Vertrouw op de persoonlijke, no-nonsense aanpak van deze adviseurs

Wanneer arbeidsbemiddeling te pas komt bij uw bedrijf in Zuid-Holland, dan vertrouwt u op een expert in dit vakgebied: Scope People uit Alblasserdam. Er zijn meerdere situaties denkbaar waarin u op zoek bent naar betrouwbare arbeidsbemiddeling van een onafhankelijke partij. Bij Scope People weet u zeker dat u in juiste handen bent. De betrokken, no-nonsense aanpak blijft op ieder moment persoonlijk en er wordt gezorgd voor een perfecte match tussen werkgever en werknemer. Op deze manier weet u zeker dat uw bedrijf groeit met werknemers die gedreven, passievol en competent zijn. Heeft u enkel tijdelijke krachten nodig maar wilt u niet starten met het uitgeven van tijdelijke contracten? Dan is de arbeidsbemiddeling op basis van detachering en payroll de perfecte oplossing voor u. Op deze manier ervaart u de voordelen van ervaren, tijdelijke krachten zonder de administratieve rompslomp.

Maak direct een afspraak met een adviseur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van arbeidsbemiddeling door Scope People? Maak dan een afspraak met een adviseur om alle opties te bespreken. Dan weet u direct waar u aan toe bent. Daarnaast ontdekt u of de dienstverlening is wat u ervan verwacht. Neem contact met hen op door te bellen of start een chat op de website!

https://scopepeople.nl/