NoardWester
Image default
Bedrijven

Beveilig uw pand tegen blikseminslag met potentiaalvereffening of aardpen

Wilt u graag risico’s van blikseminslag verkleinen en voorkomen dat er bijvoorbeeld brand ontstaat? Dan helpen de specialisten van Mulhuyzen Bliksembeveiliging u graag verder. Door potentiaalvereffening of een aardpen te laten installeren, worden de risico’s verkleind en is uw bedrijfspand of woning goed beveiligd tegen blikseminslag. Bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging bent u op de juiste plaats voor advies, inspecties en onderhoud op het gebied van bliksembeveiliging. Ook voor ontwerpen, engineering en installatie kunt u bij hen terecht.

Verdeel de spanningen bij een eventuele blikseminslag in uw pand

Een van de specialisaties van deze expert is potentiaalvereffening; het neutraliseren van verschillen in spanningen bij bijvoorbeeld indirecte blikseminslag. Bij een indirecte blikseminslag langs de leidingen komen de elektrische installaties én het pand zelf onder ontzettend hoge spanning te staan. Wanneer deze spanning door de installatie heen verschilt, wordt het helemaal gevaarlijk – oververhitting door bliksemschade is namelijk geen sprookjesverhaal. Door potentiaalvereffening is al uw apparatuur goed beschermd tegen bliksemschade en overspanning.

Laat ook bij nieuwe panden en huizen een aardpen slaan

Een andere beveiligingsmethode tegen blikseminslag is het slaan van een aardpen. Hiermee zorgt u ervoor dat uw pand goed geaard is zodat de bliksem goed wordt afgevoerd. De aardpen is aan belangrijk onderdeel van bliksembeveiliging en wordt dus ook als noodzakelijk gezien in nieuwe huizen en bedrijfspanden.

Neem contact op voor uw bliksembeveiliging

Deze specialisten op het gebied van bliksembeveiliging staan klaar voor zowel particulieren als ondernemers. U bent gegarandeerd van hoge kwaliteit en installatie volgens marktconforme prijzen. Bovendien worden alle installaties en inspecties uitgevoerd volgens de geldende veiligheidsnormen en -eisen, zodat u met een gerust hart de bliksembeveiliging laat installeren. Om meer te weten te komen over het gebruik van de aardpen of potentiaalvereffening neemt u contact op met de deskundige medewerkers van Mulhuyzen Bliksembeveiliging. Op de website vindt u alle contactgegevens.