NoardWester
Image default
Bedrijven

Een radiatorombouw-op maat zorgt voor een strak interieur

Wanneer je een mooie woning hebt wil je hier natuurlijk van kunnen genieten, maar wanneer er een radiator midden in de woonkamer of slaapkamer staat is dit toch wel echt een onderdeel die  het mooi aangeklede interieur verpest. Je hebt net zo’n mooie bank gekocht en er steekt een stuk van een oude radiator achter vandaan. Met de goede  radiatorombouw-op maat wordt er voor je geregeld dat je hier geen last meer van hebt. Deze radiatorombouw-op maat is hier namelijk een ideale oplossing voor. Er wordt een speciale kast om de radiator heen gebouwd, die net een nieuw meubelstuk kan lijken. Je kunt helaas een radiator niet zomaar verplaatsen, maar door middel van de radiatorombouw-op maat kan je wel voorkomen dat dit het interieur verpest.

 

Soorten opbouw

De radiatorombouw-op maat wordt gemaakt voor allerlei verschillende radiatoren en is ook verkrijgbaar in diverse uitvoeringen je kunt kiene voor een ombouw in diverse kleuren en in ook meerdere stijlen Dit wordt gedaan zodat het altijd aan kan sluiten bij jouw interieur. Heb je dus een strak interieur, dan wil je natuurlijk geen antieke of sierlijke radiatorombouw-op maat als kast hebben. Maar ga je eerdere voor een strakke witte of zwarte kast om de radiator heen.

 

Kleur van de muur

Vaak wordt er gekozen voor een radiatorombouw-op maat in de kleur van de muur waar de radiator tegen aan staat. Dit zorgt ervoor dat er geen aandacht wordt gevestigd op de radiator en dat het misschien niet eens opvalt in de woning. Heb je dus een muur in een oranje kleur en je maakt de radiatorombouw-op maat precies in die kleur, dan valt deze niet op en heb je dus niet door dat er een verwarming achter zit. Je kunt niet zomaar een kast plaatsen en de radiatorombouw-op maat is dan ook speciaal bedoeld voor dit doeleinde.