NoardWester
Image default
Bedrijven

Emmer met deksel (3 liter) voordelig geprijsd

Een emmer met deksel wordt door veel bedrijven op grote schaal gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan de levensmiddelenindustrie, de agrarische sector of schildersbedrijven. Een kwalitatief goede emmer met deksel 3 liter, 5 liter, 10 liter of 20 liter is van belang om vloeistoffen of producten luchtdicht te kunnen afsluiten. Zoekt u voor uw onderneming een kwalitatief uitstekende emmer met deksel in onbeperkte aantallen? Zoals een emmer met deksel 3 liter? Dan kunt u voor grote bulkleveringen maar ook voor kleine aantallen bij ons terecht.

Voordelen emmer met deksel 3 liter

Onze drie liter emmers met deksel hebben de nodige voordelen. Zo zijn ze perfect geschikt voor zowel bedrijven, fabrieken, schilders, agrariërs als particulieren die een of meer goede en betrouwbare afsluitbare emmers zoeken. De emmers sluiten naadloos af, waardoor de inhoud luchtvrij en daardoor lang(er) goed blijft. Een echte kwaliteitsemmer dus! Ten tweede kosten onze emmers weinig. Koopt u onze emmers van drie literinhoud met deksel in aantallen vanaf 1440 stuks, dan betaalt u per stuk slechts 0,59 eurocent. Dat is nog eens een scherpe prijs, die u bij andere verpakkingsleveranciers niet snel zult aantreffen. Maar ook onze ander emmers met diverse maten en inhoud zijn voordelig geprijsd en zowel los, in kleine aantallen als in een grote bulkbestelling verkrijgbaar. Ten slotte is nog voordelig dat uw bestelling emmer met deksel snel en zorgvuldig bij u thuis wordt afgeleverd. U heeft uw bestelling, als u voor 14 uur bestelt, al de volgende dag en dus razendsnel in huis!

Ons brede aanbod aan kwaliteitsemmers bekijken

Bekijk nu het brede aanbod kwaliteitsemmers op Verpakkingswebwinkel.nl. U kunt met een paar klikken op de knop eenvoudig uw 3 liter emmers met deksel in de gewenste aantallen bestellen in onze webwinkel. Heeft u vragen, bel dan gerust onze professionele klantenservice.