NoardWester
Image default
Bedrijven

Hoofdpijn verlichten

Om botox te gebruiken moet een persoon 18 jaar oud zijn. Men is hier dan ook vaak van op de hoogte, toch is er een geval gemeld van een moeder die haar kind botox toe diende. De dochter van deze vrouw heeft al rond de 60 botox injecties gehad en is pas 6 jaar oud. De reden van de moeder was dat ze haar kind knapper wilde maken. Dit kan helaas nooit goed zijn voor een kind, het kan wellicht een gezichtsgroei verminderen. Omdat botox de spieren in het gezicht laat verlammen voor een enkele periode, dit kan dus behoorlijk wat schade opleveren voor het kind in kwestie. De vraag blijft nu dan ook hoe kwam deze vrouw aan botox voor haar kind en heeft een arts dit uitgevoerd of zij zelf. In ieder geval zal de moeder vervolgd moeten worden of worden nagekeken op psychische problemen.

Gelukkig zijn er genoeg mensen en klinieken die botox wel op een normale manier gebruiken, het is vaak een enkeling die over de schreef gaat. Botox kan ook gebruikt worden tegen het bestrijden van hoofdpijn. Door de spiertjes in het gezicht e vooral de fronsrimpel te laten ‘’verlammen’’ komt er geen spanning en druk hierop te staan. Dit resulteert in vermindering van de klachten en pijn. Botox tegen hoofdpijn kan men dus toepassen als zij geen andere manier zien om van hoofdpijn af te komen, het nadeel is dat deze ingreep maar tijdelijk is. Daarom dient men na een aantal maanden de ingreep opnieuw laten uitvoeren.

Botox klinieken zitten door heel Nederland, het is eenvoudig voor een patiënt met hoofdpijn om langs te gaan bij een dergelijke kliniek. Na de behandeling kan het nog even duren voor dat ingreep daadwerkelijk werkt. Botox Rotterdam, is voor patiënten in Rotterdam, zij worden dan gemakkelijk in hun eigen stad geholpen.

http://faceland.nl/