NoardWester
Image default
Bedrijven

Kom beter voor de dag

Niet iedereen wil het accepteren maar de natuur heeft bepaalt naar mate je ouder wordt heeft dit steeds meer gevolgen voor de huid. Door de ouderdom ontstaan er littekens in de huid, dit is normaal omdat je net als bij een vaak gebruikt product slijtage ziet. De littekens die in de huid ontstaan zijn rimpels. Bij de meeste mensen is dit terug te zien aan de huid rond om de ogen, er zijn donkere kringen en de ogen voelen zwaar. De oorzaak hiervan is slap tekort of een overtollige huid van de oogleden waardoor de ogen zwaar voelen. Om dit probleem op te lossen zijn er een aantal mogelijkheden.

Een ooglidcorrectie is een van de manieren zodat de ogen minder zwaar voelen en de persoon er frisser en jonger uit laat zien. Door naar een cosmetische kliniek te gaan wordt de behandeling door een gespecialiseerd persoon uitgevoerd. Door het door een kliniek uit te laten voeren heb je de zekerheid dat dit daadwerkelijk goed wordt uitgevoerd, zij genaamd cosmetische artsen mogen dit vak pas uitoefenen na verschillende opleidingen te hebben gedaan. Bij een ooglidcorrectie wordt het overtollige huid verwijdert waardoor de ogen minder huid hoeven te dragen. Bij het bedrijf Faceland zijn de ooglidcorrectie ervaringen positief en de ooglidcorrectie prijs hangt van het aantal behandelingen en de persoon af.

Bij ouderdom ontstaan er ook rimpels in het gezicht, door deze spieren te verdoven met botox worden deze verminderd. Steeds meer mensen laten deze ingreep uitvoeren om frisser voor de dag te komen. Bij het hebben van veel rimpels kunnen mensen een verkeerde indruk van je hebben vanwege je gezichtsuitdrukking. De op dat moment vertoonde gezichtsuitdrukking kan een verkeerd beeld uitstralen dat ontstaat door de rimpels of overtollig huid in het gezicht. Dit is ook de reden dat de ingreep steeds vaker wordt uitgevoerd.

http://faceland.nl