NoardWester
Image default
Bedrijven

Pimp je auto

De mooiste Mercedes of de meest luxe BMW is niet voor iedereen weggelegd. Vele zullen het toch moeten doen met een auto die iets minder duur is. In dit artikel vindt je tips om je auto toch zo luxe mogelijk te maken.

 

Het uiterlijk van de auto moet strak zijn. Om luxe uit te stralen moeten alle deuken en krassen worden hersteld. Dit kan erg duur worden, houd altijd in je achterhoofd dat een nieuwe auto soms goedkoper is dan een reparatie. De kleur van de auto is ook erg belangrijk. Zorg dat de kleur bij de auto en jezelf past. Wanneer de auto zakelijk moet overkomen kies dan altijd voor zwart/donkergrijs. Een sportieve auto zou iedere kleur aan moeten kunnen. Ook de velgen van de auto zijn belangrijk. Kies aan de hand van het type auto wat voor soort velgen je wilt hebben. Een andere optie is een uitlaat/spoiler voor de echt sportieve bolides.

 

Binnen in de auto is waar de luxe pas gemerkt gaat worden. De binnenkant moet van conform zijn voorzien. Dit begint bij de stoelen, deze moeten comfortabel zijn. De stoelen moeten natuurlijk ook een bepaalde uitstraling hebben. Lederen stoelen hebben de meest luxe uitstraling, leder is wel de duurste stof. Indien nog niet ingebouwd kan er ook nog stoelverwarming worden toegevoegd, voor dat extra stukje luxe op koude dagen.

 

In de auto kan er ook een klein scherm worden toegevoegd. Dit scherm kan dienen als navigatie of om een film op af te spelen. Ook kan er een achteruitrijcamera worden toegevoegd die aan het scherm gekoppeld kunnen worden. Kijk wel goed op internet voor de beste achteruitrijcamera, er wordt vele mindere camera’s verkocht op het internet.

 

Het laatste is dat je altijd de auto zo schoon mogelijk probeert te houden. Niemand wordt blij van een auto met los slingerend afval.  

 

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/