NoardWester
Image default
Dienstverlening

Het verhuisbedrijf in Rotterdam helpt u met meer dan enkel verhuizen

Wanneer u kiest voor het verhuisbedrijf in Rotterdam, kunt u meer verwachten dan alleen de hulp bij verhuizen. Denk bijvoorbeeld aan een ruime opslagplaats waar u tijdelijk uw eigendommen kan stallen. Dankzij de opslagruimte van 16.000 m³ zijn er vele vormen van opslag mogelijk. Voor zowel tijdelijke als langdurige opslag van uw piano, inboedel, kantoorinventaris of archieven bent u bij Jac Den Hollander Verhuizingen aan het juiste adres. Uw inboedel wordt opgehaald, opgeslagen en verzegeld in houten kratten – liftvans – van 9 m³. Doordat de opslagruimte een constante luchtvochtigheid en temperatuur heeft én optimaal beveiligd en bewaakt is, bent u altijd verzekerd van de best mogelijke opslag. Interesse in deze brede dienstverlening? Of wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Neem gerust contact op met het verhuisbedrijf in Rotterdam en geniet van een professionele service.

Volledige zekerheid bij het verhuisbedrijf in Rotterdam

Verhuizen kan soms lastig zijn. Naast logistieke problemen, kunnen de emoties soms de overhand nemen. Of het nu om een zakelijke of particuliere verhuizing gaat, in beide gevallen is de organisatie ervan essentieel. Dat begrijpt het team van Jac Den Hollander Verhuizingen maar al te goed. Het uitgangspunt bij dit bedrijf is kwaliteit. Er werken enkel gediplomeerde verhuizers en een strakke planning staat altijd centraal. Daarnaast profiteert u ook van volledige zekerheid. Zo wordt er voor u een Uitgebreide Verhuisverzekering afgesloten, waardoor uw inboedel verzekerd is voor maximaal € 100.000,- op basis van nieuwwaarde. Ook kunt u een beroep doen op de Verhuisgarantie. Wat voor verhuizing er ook bij u op de planning staat, dankzij het verhuisbedrijf in Rotterdam is deze altijd in goede handen.

Verhuis in vijf stappen dankzij het verhuisbedrijf in Rotterdam

Verhuizen van A naar B binnen Rotterdam? Dan bent u natuurlijk alleen op zoek naar alleen de allerbeste hulp. Dat is niet meer dan logisch. Bent u al bekend met dé verhuisspecialist uit Rotterdam? Bij dit bedrijf bent u namelijk verzekerd van een snelle en zorgeloze verhuizing, dankzij vijf heldere stappen. Allereerst bepaalt u de datum waarop u gebruik wilt maken van het verhuisbedrijf in Rotterdam. Vervolgens overlegt u welke services u wenst en ontvangt u een offerte op maat. U bevestigt de offerte als deze naar wens is en ontvangt een schriftelijke bevestiging. Om te eindigen met de laatste stap: een zorgeloze, snelle én professionele verhuizing. Jac Den Hollander Verhuizingen is actief in onder meer Rotterdam, Barendrecht, Spijkenisse en Gouda.Waar wilt u graag naartoe verhuizen?