NoardWester
Image default
Groothandel

De mooiste Italiaanse tegels voor de tegelvloer van uw keuken

Door kwalitatief hoogwaardige tegels te gebruiken geeft u iedere tegelvloer, bijvoorbeeld die in uw keuken of badkamer, een chique uitstraling. Voor een uitgebreide collectie tegels gaat u naar Intertegel, dé tegelspecialist in Dordrecht. U vindt hier ook de mooiste Italiaanse tegels van de diverse merken. Maak een keuze uit het ruime assortiment prachtige tegels voor uw keukenvloer, badkamerwand en nog veel meer.

Prachtige tegels van de beste kwaliteit

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe tegelvloer voor in de keuken of een andere ruimte, dan slaagt u zonder twijfel bij deze specialisten. De showroom is namelijk 1200 vierkante meter groot en gevuld met de prachtigste tegels, waardoor u ongetwijfeld vindt waar u naar op zoek bent. Wat dacht u bijvoorbeeld van prachtige Italiaanse keramische tegels? U vindt in de showroom de mooiste Italiaanse tegels van diverse merken zoals Imola, Lea en Kronos. Deze tegels worden wereldwijd verkocht en staan bekend als dé ideale vloertegels. De Italiaanse tegels worden direct bij de fabriek ingekocht, waardoor deze speciaalzaak de tegels tegen een scherpe prijs verkoopt. U maakt zelf de keuze uit kleur, materiaal, structuur en stijl. Uiteraard staan de deskundige medewerkers paraat om u te adviseren. Zo vindt u altijd de perfecte tegelvloer voor in uw keuken, badkamer of andere ruimte!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Eindelijk de keuken of badkamer waar u van droomt, hoe fantastisch is dat? Maak deze kamers af met de mooiste tegels van deze speciaalzaak. Ontwerp de perfecte tegelvloer voor uw keuken bij de specialisten in Dordrecht. Bent u benieuwd naar de prijzen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor de prachtigste Italiaanse tegels of andere soorten tegels die u in de showroom vindt. Zo kiest u de perfecte tegelvloer voor uw keuken of badkamer en komt u niet voor verrassingen te staan. Bekijk het uitgebreide assortiment tegels online of komt langs in de showroom.