NoardWester
Image default
Groothandel

Alle kappersbenodigdheden voor iedere kapper

Bij Koos van der Beek ben je op de juiste plek als je op zoek bent naar dé kappersgroothandel met alle essentiële kappersbenodigdheden voor jouw salon. Het overzichtelijke assortiment ontdek je eenvoudig en snel in de webshop. Je schaft hier al jouw kwalitatief hoogwaardige kappersbenodigdheden aan én je mag hier uitgaan van de duurzaamste producten. De gedreven teamleden van Koos van der Beek geloven er namelijk niet in om jou de goedkoopste producten aan te bieden. Wel geloven ze in kappersbenodigdheden van A-kwaliteit met een lange levensduur. Alles wat je dus via deze professionele groothandel aanschaft, is het beste van het beste. Jouw klanten lopen dan zeker met een voldaan en tevreden gevoel jouw salon uit!

Van verzorgingsproducten tot jouw complete interieur

Met meer dan 80 jaar ervaring is Koos van der Beek een expert op het gebied van kappersbenodigdheden en uitstekende service. Dit is dus zeker jouw nieuwe zakelijke partner waar je persoonlijk contact mee behoudt. De vertegenwoordiger komt namelijk met veel plezier iedere zes weken bij je langs om te informeren over nieuwtjes, producten en trends. Deze periode van zes weken mag natuurlijk ook minder of meer zijn als je daar behoefte aan hebt. Jouw wensen staan voorop en feedback wordt zeer serieus genomen. Daarom scoort Koos van der Beek ook zo hoog op klanttevredenheid. Ontdek het zelf!

Maak een afspraak of bekijk direct alle producten

Je kiest helemaal zelf op welke manier jij jouw kappersbenodigdheden bestelt. Doe dit eenvoudig en snel via de webshop, laat de vertegenwoordiger jouw order doorgeven óf ga langs in de fysieke groothandel in Leusden. Je maakt eenvoudig een afspraak door een e-mail te sturen of bel het team op. Jij wordt dan zo spoedig mogelijk verder geholpen. Het is namelijk volkomen begrijpelijk dat jij snel weer door wil met jouw passie: knippen!

https://www.koosvanderbeek.nl/