NoardWester
Image default
Groothandel

Profiteer van het enorme aanbod aan pharma bottles

Bent u op zoek naar een PET-fles of pharma bottles die aan alle strenge kwaliteitseisen van de farmacopee voldoen? Dan bent u bij PET Power aan het goede adres. Deze webshop heeft zich gespecialiseerd in het ingewikkelde productieproces dat nodig is voor het maken van verpakkingen die geschikt zijn voor gebruik in de medische sector. Profiteer dus direct van de professionele kennis en het ruime aanbod van dit bedrijf. Wilt u meer weten over de producten en diensten van PET Power? Lees dan verder.

Waarom is de farmacopee zo belangrijk?

De Europese farmacopee is een door officiële instanties opgesteld handboek waarin staat vastgesteld aan welke eisen geneesmiddelen en de verpakkingen daarvan moeten voldoen. De voorschriften en richtlijnen zijn cruciaal voor het garanderen van het veilige gebruik van deze producten. Aangezien de pharma bottles van PET Power ook voor dergelijke doeleinden worden gebruikt, dienen ook deze aan deze strenge voorwaarden te voldoen. En dat is niet altijd eenvoudig. Waar de gemiddelde PET-fles enkel veilig hoeft te zijn voor het bewaren van voedingsmiddelen, dient een pharma bottle een bepaald steriliteitsniveau te hebben. Om dit te bereiken, moeten allerlei hoogwaardige machines en processen worden gebruikt. En dat is nu precies waar PET Power in is gespecialiseerd!

Stel uw eigen verpakking samen

Nu u wat meer te weten bent gekomen over de strenge kwaliteitseisen waaraan de producten van PET Power moeten voldoen, is het tijd om zelf uw eigen PET-fles of pharma bottles samen te stellen. Gebruik de handige configurator op de website om eigenschappen naar keuze te selecteren. Tevreden over het eindresultaat? Dan is het tijd om het ontwerp toe te voegen aan uw winkelmandje en de bestelling af te ronden. PET Power zorgt er vervolgens voor dat de PET-fles of pharma bottles binnen enkele werkdagen op het geselecteerde adres worden bezorgd. Zo simpel kan het zijn!