NoardWester
Image default
Groothandel

Draadstangen van rvs of gewoon staal

Heeft u draadstangen nodig? Dan kunt u deze het beste bestellen bij een gespecialiseerde partij zoals Kobout. Bij Kobout hebben ze namelijk diverse draadstangen op voorraad. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit draadstangen van rvs of van gewoon staal. Kobout is al sinds 1979 importeur van bevestigingsmaterialen, waaronder dus ook draadstangen. Ze hebben meer dan 25.000 producten in hun assortiment, waardoor er altijd wel iets bij zit dat aansluit op uw wensen. Heeft u een heel specifiek product nodig en merkt u dat deze niet in het assortiment zit? Maakt u zich dan niet druk. De medewerkers van dit bedrijf bestellen uw product namelijk graag voor u bij de leverancier. Op die manier heeft u toch het product van uw wensen. Dit is slechts een klein onderdeel van de uitgebreide service die ze bij Kobout bieden.

Op welke service kunt u nog meer rekenen?

Kobout is er niet alleen voor u als u draadstangen of andere bevestigingsmaterialen wilt bestellen. Dit bedrijf biedt daarnaast namelijk ook nog een uitgebreide service. Zo regelen ze graag het transport, bereiden ze desgewenst uw assemblage voor of beheren ze zelfs uw voorraad. Daarbij komt nog dat de producten en diensten van Kobout uiterst scherp geprijsd zijn en dat ze graag met u meedenken over een passende oplossing. Wanneer u bijvoorbeeld niet precies weet wat voor draadstangen u nodig heeft, kunt u rekenen op de expertise van de medewerkers van dit bedrijf. Indien nodig, zagen ze uw bevestigingsmaterialen zelfs voor u op maat. Dat is pas service, niet waar?

Profiteer van snelle levering

Wanneer u ervoor kiest om draadstangen te bestellen bij Kobout, profiteert u van een razendsnelle levering. U heeft uw bestelling namelijk al binnen 24 uur in huis. Dit is mogelijk, omdat ze al hun producten uit eigen voorraad leveren. Als u nog vragen heeft over draadstangen of over andere producten of diensten, neemt u contact op met de specialisten. Zij staan u graag te woord.

https://kobout.nl/