NoardWester
Image default
Groothandel

Een hockeybitje voorkomt ernstig letsel aan je gebit

Een hockeybitje mag zeker niet ontbreken op het moment dat jij hockey speelt. Bij officiële wedstrijden van de KNHB is het zelfs verplicht om een hockeybitje te dragen. Dankzij deze bitjes worden een hoop gebitsproblemen voorkomen en dit is natuurlijk precies wat je wil. Je wilt natuurlijk niet dat jouw gebit ernstige schade oploopt op het moment dat er een puck of bal tegen je gezicht aankomt. Meestal komt de bal of puk met een hoge snelheid aan gevlogen op het moment dat er met veel kracht geslagen wordt. Hockeyers uit het verleden hebben dan ook meerdere malen ervaren dat teamgenoten tanden verliezen. Dit kan eenvoudig voorkomen worden door te kiezen voor een hockeybitje. Wil je graag weten waar je hockeybitjes kunt kopen van hoogwaardige kwaliteit? Lees dan verder!

Kies voor een hockeybitje van een gerenommeerd merk

Wil je graag een hockeybitje bestellen? Dan kun je dit het beste bij Gebitsbeschermers.nl doen. Bij deze webshop heb je keuze uit hockeybitjes van diverse gerenommeerde merken. Zo heb je keuze uit bitjes van het merk Venum, Opro, Makura en Shock Doctor. Als je voor een van de bitjes van deze merken kiest, weet je zeker dat je voor hoogwaardige kwaliteit kiest. Daarnaast ben je ervan verzekerd dat je harde klappen kunt opvangen tijden het hockeyen. Bij deze specialist heb je een uitgebreide keuze. Wel is het ontzettend belangrijk om voor een hockeybitje te kiezen dat perfect aansluit en in de juiste maat is. In de webshop heb je onder andere keuze uit junior hockeybitjes. Deze zijn uitermate geschikt voor kinderen tot en met tien jaar. Vanaf 11 jaar heb je keuze uit de senior hockeybitjes. Ook heb je keuze uit veel kleuren.

Een knarsbitje voorkomt schade door tandenknarsen

Deze specialist biedt naast hockeybitjes ook een knarsbitje aan. Dit knarsbitje is echt perfect om te kopen als je met regelmaat last hebt van tandenknarsen. Met tandenknarsen kun je schade oplopen aan je gebit. Vaak gebeurd het ’s nachts als je slaapt waardoor je er minder van door hebt. Het is zeker aan te raden om in deze situatie voor een knarsbitje van Gebitsbeschermers.nl te kiezen.