NoardWester
Image default
Groothandel

Een display koelkast of gekoelde werkband bestellen voor uw horecagelegenheid

Of u nu op zoek bent naar een display koelkast of een gekoelde werkbank: Koopsretail biedt een ruim assortiment aan met koeltechnische apparatuur. Weet u niet precies welk soort koelkast of vrieskast het meest geschikt is voor het bewaren en presenteren van uw producten? Of vraagt u zich af welke kast de juiste afmetingen heeft voor de beoogde locatie? Geen paniek: de experts van Koopsretail hebben een ruime ervaring en zijn u graag van dienst. Zij vinden samen met u de perfecte koeltechnische apparatuur voor uw locatie. Ontdek de mogelijkheden!

Koelkasten voor koele blikjes of flesjes drinken

Een display koelkast is ideaal om drankjes en etenswaren in koel te houden én deze producten tegelijkertijd op een aantrekkelijke manier te presenteren in uw winkel, horecazaak of bedrijfsruimte. Door de glazen deur zijn de producten goed zichtbaar en hebben de klanten zicht op het aanwezige aanbod. Bovendien zijn de drankkoelkasten standaard voorzien van ledverlichting. Dit bevordert de koopintentie van de klant. Wilt u een display koelkast met één deur of toch liever een variant met twee deuren? Beide opties vindt u in het brede assortiment. De koelkasten zijn gemaakt van RVS en zijn ook te bestellen als vriesvariant.

Gekoelde en niet gekoelde werkbanken

Ook wanneer u op zoek bent naar een werkbank voor in uw horecagelegenheid zit u bij Koopsretail op de juiste plek. In het assortiment vindt u zowel gekoelde als niet gekoelde werkbanken, welke zeer geschikt zijn voor het bereiden van diverse etenswaren. Kiest u voor een gekoelde werkbank, dan worden aan de onderzijde gekoelde kasten geplaatst waarin u de voorbereide gerechten koel (en hygiënisch) kunt bewaren en waarin de maaltijden bovendien lang vers blijven. De werkbanken zijn beschikbaar in diverse formaten en modellen.

Vind de juiste koeltechnische apparatuur voor uw locatie

Bent u er al uit welk soort display koelkast of gekoelde werkbank u wilt bestellen? Is dit niet het geval, dan helpen de experts van Koopsretail u graag een handje. Neem contact op en ontvang persoonlijk advies op maat. Wanneer renoveert u uw horecagelegenheid?