NoardWester
Image default
Industrie

Breng uw product op de markt met de hulp van dit ontwerpbureau

Wilt u een nieuw product op de markt brengen? Dan kunt u hier waarschijnlijk wel wat hulp bij gebruiken. Zeker wanneer het de eerste keer is dat u iets nieuws op de markt brengt of wanneer de laatste productlancering al weer een tijd geleden is. De markt verandert immers voortdurend. Om u op weg te helpen en van het uitbrengen van uw product een succes te maken, kunt u een ontwerpbureau inschakelen. Zij kennen weten alle stappen op het gebied van productontwikkeling succesvol te doorlopen. Zeker wanneer u voor Lencon Engineering kiest als het ontwerpbureau voor uw nieuwe product. Dit bedrijf heeft een jarenlange ervaring en staat u bij van het concept tot aan de uiteindelijke levering van uw product. Hierbij houden ze altijd rekening met uw wensen, kostenefficiëntie en technische haalbaarheid.

Altijd genoeg mankracht op uw engineering afdeling dankzij detachering

Lencon Engineering is meer dan een product ontwerpbureau. U kunt namelijk ook bij hen terecht voor engineering detachering. Dat is handig wanneer u tijdelijk extra capaciteit nodig heeft voor uw engineering afdeling. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn voor tijdens een piekperiode of als vervanging van een vaste kracht die met zwangerschapsverlof is of te maken heeft met langdurige ziekte. Wat de reden ook is dat u extra engineering mankracht nodig hebt, detachering via Lencon Engineering is dé oplossing. De experts van dit bedrijf denken graag met u mee en sturen de medewerkers uw kant op die u nodig heeft om uw werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Zo beschikt u altijd over de engineering capaciteit die u nodig heeft.

Bekijk de mogelijkheden online of neem contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Lencon Engineering u biedt op het gebied van productontwikkeling en engineering detachering? Bekijk dan hun website voor meer informatie over de uitgebreide dienstverlening. U kunt uiteraard ook direct contact met hen opnemen om uw wensen te bespreken en te zien wat de mogelijkheden zijn voor uw project. Zo tillen ze samen met u uw project naar een hoger niveau.