NoardWester
Image default
Industrie

Uw bodem vrij van onnatuurlijke stoffen dankzij bodemsanering

Als grond in het verleden op bepaalde manieren gebruikt is, dan kan bodemverontreiniging plaatsvinden. De bodem bevat in dit geval stoffen die niet in de grond thuishoren. Bodemverontreiniging kan schadelijk zijn voor mens en milieu. Als u van plan bent om te gaan bouwen, is het daarom uitermate verstandig om een specialist in te schakelen die aan bodemsanering doet. Bodemsanering zorgt er namelijk voor dat de bodem vrij wordt gemaakt van onnatuurlijke en soms giftige stoffen. Zo voorkomt u problemen in de toekomst en kunt u uw bouwplannen zonder stress voortzetten. De specialist die u voor bodemsanering inschakelt, is Enviterra BV. Lees verder en ontdek hoe zij te werk gaan.

Hoe gaat dit bedrijf voor u aan de slag?

Enviterra BV is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Daarbij maakt het niet uit van wat voor soort terrein er sprake is. Of u nu dus een bedrijfspand of een nieuwe woning wilt plaatsen: deze specialist staat klaar om de bodem voor u te saneren. Zij beginnen hun werkzaamheden te allen tijde met een grondig bodemonderzoek. Zo weten zij met welk soort grond ze te maken hebben en wat de status van de bodemverontreiniging is. Vervolgens:

  • Stellen ze een veiligheids- en gezondheidsplan op.
  • Melden ze de bodemverontreiniging aan bij een gecertificeerde instantie.
  • Regelen ze, indien nodig, een inspectie door de SZW.
  • Maken ze een afspraak met een milieukundig adviesbureau.
  • Schakelen ze een veiligheidsdeskundige in.
  • Regelen ze al de benodigde materialen en apparaten.

U ziet: dankzij alle gespecificeerde taken is uw bodem binnen korte tijd vakkundig gesaneerd en klaar voor de bouw.

Regel een afspraak en zie wat deze specialist voor u kan betekenen

Wilt u binnenkort beginnen aan de bouw van een nieuw pand, maar heeft u nog geen specialist gevonden die de bodemsanering voor u uitvoert? Dan is die zoektocht bij deze klaar, want Enviterra BV is dé specialist die u nodig heeft! Wacht daarom niet langer en neem contact op met deze specialist. De vriendelijke en deskundige medewerkers staan graag klaar om u meer informatie te geven en, indien gewenst, een afspraak met u te maken.

https://enviterra.nl/