NoardWester
Image default
Industrie

De perfecte melkrobot voor uw bedrijf

Wanneer u een melkrobot zoekt die bij uw vee, stal en uw persoonlijke wensen past, bent u bij Van Winden en De Bie op de juiste plek. Door de jarenlange ervaring van de specialist, kunt u erop vertrouwen dat de melk van een zo hoog mogelijk kwaliteit blijft wanneer u hun machines gebruikt. Als Fullwood-Packo dealer vertegenwoordigt dit bedrijf al meer dan 70 jaar een merk dat voorloopt in de ontwikkelingen van de melktechniek. De medewerkers van dit bedrijf zijn getraind en hebben de ervaring om uw melkinstallatie optimaal te laten functioneren. Dit doen ze zonder het welzijn van uw dieren hierbij uit het oog te verliezen.

Waarom u voor een melkrobot kiest

Er zijn meerdere redenen mogelijk waarom u voor een melkrobot zou kiezen. Misschien is de oude aan vervanging toe, wilt u winst behalen op melkwinning of wenst u tijd te winnen door middel van automatisering. Hierbij kiest u het best voor een robot van het merk Fullwood-Packo. Dit merk is toonaangevend op het gebied van ontwerpen en construeren van melksystemen. Daarbij zijn er nog vele andere voordelen bij de aankoop van een dergelijke machine. Zo zorgt een melkrobot voor hoog comfort voor de koe en is erg gebruiksvriendelijk. Daarnaast is deze robot ook flexibel, duurzaam en zeer stil.

Ontdekt de mogelijkheden

Wilt u meer informatie over wat een melkrobot voor uw vee en bedrijf kan betekenen? Neem dan telefonisch contact op met de specialisten van Van Winden en De Bie. Zij bespreken graag de diverse mogelijkheden met u. Bij dit bedrijf profiteert u van persoonlijk advies zodat u een oplossing vindt die bij u past. De Fullwood-Packo dealers staan 24 uur per dag voor u klaar voor zowel service als onderhoud. Ontdek dus wat zij voor uw stal kunnen betekenen en ga in gesprek met de experts van dit bedrijf.

https://vanwindenbv.eu/