NoardWester
Image default
Groothandel

De RVS fitting die past bij uw oplossing voor een probleem!

Technisch Handelsbureau Hellebeuk B.V. verkoopt verschillende soorten fittingen, maar nergens zijn ze zo over te spreken als over de RVS fittingen. Door dit materiaal gaat de fitting een stuk langer mee dan andere onbehandelde stalen lasfittingen en dat kan u op lange termijn een hoop geld schelen. Onbehandelde lasfittingen slijten namelijk sneller, waardoor ze eerder vervangen moeten worden en dat scheelt weer tijd. Dit kan gevolgen hebben voor uw productieproces, want deze kan niet op vol vermogen blijven draaien. Kies daarom voor het juiste verloopstuk en ga voor een RVS fitting!

Het werkvermogen van RVS fittingen

De fittingen die van RVS gemaakt zijn, hebben een speciale coating waardoor ze minder snel roesten. Mocht uw bedrijf aan de hand van een buizensysteem vloeistoffen transporteren, dan worden RVS fittingen zeer aangeraden. Een bijkomend voordeel is dat bij een open buizensysteem dat met een RVS lasfitting het er een stuk netter uitziet dan gewone stalen fittingen. Daarnaast is er geen tot weinig onderhoud aan producten die van RVS gemaakt zijn en de kwaliteit is ook heel betrouwbaar. Investeer dus snel in een RVS fitting of een ander product wat gemaakt is van roest vrij staal!

Hellebeuk B.V. heeft het product dat u zoekt, gemaakt van RVS!

De producten die Technisch Handelsbureau Hellebeuk B.V. aanbiedt, worden door heel Europa geleverd. Dit gaat niet alleen om fittingen, maar ook om de overige producten die het bedrijf aanbiedt. Denk hierbij aan buizen/kokers, beugels, flenzen, afsluiters, stafmaterialen en platen. Op de website van het bedrijf is ook een gratis catalogus te downloaden, zodat duidelijk wordt wat het bedrijf allemaal aanbiedt. Wat u ook nodig hebt, Hellebeuk B.V. heeft het voor u in huis. Bekijk de fittingen dus online en plaats uw bestelling door te bellen naar de klantenservice. Alle benodigde producten worden dan zo snel mogelijk naar u toegestuurd!